Γεωργία Σημαιοφορίδου: δηλώνει αποφασισμένη να αλλάξει τα δεδομένα της Σκύδρας δίπλα στον Καρασαρλίδη | PellaNews

Γεωργία Σημαιοφορίδου: δηλώνει αποφασισμένη να αλλάξει τα δεδομένα της Σκύδρας δίπλα στον Καρασαρλίδη

Για μερικούς ανθρώπους οι συστάσεις περισσεύουν μιας και η δραστηριότητα τους και η επιχειρηματικότητα τους, τους έχουν ήδη καταστήσει γνωστούς στον τόπο και στην κοινωνία που ζούνε. Όμως, όταν αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν την απόφαση να θέσουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των συμπολιτών τους, μέσω της αυτοδιοίκησης, τότε έχουμε να κάνουμε με μια ιδιαίτερη περίπτωση. Και ο λόγος για την κα Γεωργία Σημαιοφορίδου, την επιτυχημένη επιχειρηματία με την γνωστή σειρά καταστημάτων "Georgia fashion". 

Η 42χρονη Σκυδραία, αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου πλάι στον Κώστα Καρασαρλίδη επικεφαλή του συνδυασμού Νέα Πνοή για τον Δήμο Σκύδρας. Και πιστεύει ακράδαντα ότι αυτή η παράταξη μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω, διότι στο πρόσωπο του υποψήφιου Δήμαρχου, Κώστα Καρασαρλίδη η κα Σημαιοφορίδου βλέπει μια καθαρότητα, έναν δυναμικό άνθρωπο με διορατικότητα. 

Μην ξεχνάτε ακόμη, ότι η Γεωργία Σημαιοφορίδου μεγάλωσε σε μια οικογένεια η οποία πίστευε ότι η Σκύδρα είναι σαν ένα μικρό Παρίσι. Όπως δηλώνει και η ίδια η πόλη αυτή νιώθει ότι είναι το "κέντρο του κόσμου". Το έχει αποδείξει άλλωστε με τις επιλογές της στην επαγγελματική της σταδιοδρομία, και τώρα, με την υποψηφιότητα της ως δημοτική σύμβουλος κάνει ένα βήμα παραπέρα και με αισιοδοξία και πίστη στην επιτυχία ζητάει από τους συμπολίτες της να την εμπιστευτούν έχοντας ως σύνθημα 

Με δυνατά χωριά 

Για μια δυνατή πόλη 

Με τον Δήμο Σκύδρας 

Το κέντρο της Πέλλας