Γρηγόρης Στάμκος: «Την Κυριακή η Πέλλα επιλέγει ανάπτυξη και νοικοκυρεμένη διοίκηση» | PellaNews

Γρηγόρης Στάμκος: «Την Κυριακή η Πέλλα επιλέγει ανάπτυξη και νοικοκυρεμένη διοίκηση»

Με μία μεγάλη συγκέντρωση σε όγκο και παλμό στα Γιαννιτσά ολοκλήρωσε τον προεκλογικό του αγώνα ο Γρηγόρης Στάμκος. Στον κατάμεστο πεζόδρομο της πόλης, ο κ. Στάμκος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. «Δεν μου είναι εύκολο να περιγράψω τη συγκίνηση που νιώθω σήμερα, την χαρά και την συγκίνηση που νιώθω όλον αυτόν τον καιρό που είμαι κοντά σας, που δέχομαι τόσο απλόχερα την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά και θέλω να σας υποσχεθώ, ότι στην επόμενη θητεία μας θα βρίσκομαι με κάθε ευκαιρία μαζί σας. Και για να συζητάμε τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις λύσεις τους, αλλά και για να βρισκόμαστε μαζί, ανθρώπινα κι απλά».

Ο κ. Στάμκος έθεσε το βασικό δίλημμα των εκλογών: «Θα επιλέξουμε τους πολιτικάντηδες των υποσχέσεων και των δημοσίων σχέσεων, ή μία καθαρή δημοτική διοίκηση με πρόγραμμα, σύστημα και αφοσίωση στους δημότες; Θα πάμε με τα ψέματα, την αδιαφορία και την ανικανότητα ή με την απόλυτη διαφάνεια και την άψογη οικονομική διαχείριση; Εμείς και η πρόοδος που εγγυόμαστε ή αυτοί και η αναβίωση του παλιού και αποτυχημένου παρελθόντος;», αναρωτήθηκε. «Η ψήφος μας την Κυριακή θα είναι η τελειωτική απάντηση στα τεχνάσματά τους, θα είναι η αποφασιστική μας απάντηση για το μέλλον αυτού του δήμου», συμπλήρωσε.

«Εκφράζουμε τη μεγάλη πλειοψηφία αυτού του δήμου, τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, της εργασίας, της προσπάθειας, της αξιοκρατίας. Κτίσαμε το δήμο μέσα από το χάος και οδηγούμε τον τόπο μας με ασφάλεια σε ένα καλύτερο μέλλον», υπογράμμισε και ζήτησε μια μεγάλη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και στα τοπικά συμβούλια, που θα εξασφαλίσει την ισχυρή διοίκηση που χρειάζεται ο δήμος για να συνεχίσει το καλό έργο.