Δείτε ποια είναι η Γεωργία Χαλάτση και γιατί θέτει υποψηφιότητα | PellaNews

Δείτε ποια είναι η Γεωργία Χαλάτση και γιατί θέτει υποψηφιότητα

Διαβάστε ποια είναι η φιλόδοξη φιλόλογος από τα Σεβαστειανά και γιατί θέτει υποψηφιότητα με την "Συμμαχία Πολιτών για τον Δήμο Σκύδρας"

"Κατάγομαι από τα Σεβαστειανά Σκύδρας. Είμαι η κόρη του Ιωάννη Χαλάτση και της Παναγιώτας Δουλκερίδου. Κατοικώ μόνιμα στην Σκύδρα, είμαι έγγαμη και μητέρα ενός μικρού αγοριού. 
Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχω εργαστεί ως φιλόλογος στο "Ανατόλια" κολλέγιο Θεσσαλονίκης και στο Τρίτο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς. Έπειτα εργάστηκα στην εταιρεία "ILIANA FRUIT" στον τομέα οργάνωσης και διοίκησης. 
Αγαπώ πολύ τον τόπο μου. Στόχος μου είναι με τη συμμετοχή μου στα κοινά να βοηθήσω στη βελτίωση της εικόνας του δήμου μας, με βασικές αρχές τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη και την δίκαιη και τίμια δράση μου σε όποιον τομέα κληθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. 
Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχω ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση και να σας εκπροσωπήσω με σθένος, σύνεση και υπευθυνότητα". 

 

Στην παρουσίαση του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών για τον Δήμο Σκύδρας