Δεν μας άρεσε το χιούμορ του Αραχωβίτη...υποψιασμένος πήγε στην Σκύδρα; | PellaNews

Δεν μας άρεσε το χιούμορ του Αραχωβίτη...υποψιασμένος πήγε στην Σκύδρα;

Στην είσοδο του ΕΛΓΑ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Μαυροβούνι Σκύδρας, ο υπουργός κ. Αραχωβίτης κατά την άφιξη του είδε δύο παραγωγούς να του δείχνουν ευθύς εξαρχής δύο συσκευασίες με κεράσια τα οποία έχουν υποστεί ζημίες από τις βροχές. Με το που τα είδε ο Αραχωβίτης η πρώτη του αντίδραση ήταν να πει... "δε φταίει και ο ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτό;". 

Ο κ. Αραχωβίτης κρίνουμε ότι προσήλθε στο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και λίγο υποψιασμένος, μήπως και συναντήσει αγρότες που θα του "επιτεθούν". Άλλωστε, αυτό έγινε από έναν αγρότη, αργότερα, τον οποίο, όμως, φάνηκε ότι κάποιοι βάλθηκαν να μην τον αφήσουν να πει τις απόψεις του και προτάσεις του. Πρόκειται για τον κ. Τσιρανίδη που είπε το όνομα του δημόσια (δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο). 

Εμείς πάντως που καλύπτουμε τα όσα λένε οι αγρότες χρόνια τώρα και τα όσα τους λένε οι υπουργοί, επίσης χρόνια τώρα, να ξέρετε κ. Αραχωβίτη ότι, ναι εσείς και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνατε πολλά άσχημα για τους αγρότες ή αν θέλετε κάνατε λίγα καλά κατά την τετραετή θητεία σας και να είστε σίγουρος ότι για την βροχή δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε όμως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις για τις οποίες όταν δεν έχετε να στείλετε τον λογαριασμό από τις αδυναμίες της πολιτικής που εφαρμόζεται και τις ολιγωρίες σας το ρίχνετε στα κακόγουστα (Συριζαϊκού στυλ) αστειάκια με μεγάλη δόση ειρωνείας. 

Το αστειάκι ότι δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την βροχή δείχνει κι ένα κόμπλεξ. Έχετε κατηγορήσει τους πάντες και τα πάντα ώστε να πάρετε την καρέκλα της εξουσίας κι επειδή έχετε υλοποιήσει πολύ λίγα από αυτά που έχετε τάξει, και σας κατηγορούν συνέχεια γι αυτό, αντιδράτε ακριβώς με αυτό τον τρόπο. Με αστειάκια του αν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την βροχή! 

Ακολουθούν τα βίντεο με τον Τσιαρανίδη Χρήστο καθώς και το βίντεο με τους κερασοπαραγωγούς που τον υποδέχτηκαν και "δέχτηκαν" το αστειάκι