Αφίσες...ως υπενθύμιση: «Μαύρο στους προδότες… Ψηφίζουμε μόνο πατριώτες» | PellaNews

Αφίσες...ως υπενθύμιση: «Μαύρο στους προδότες… Ψηφίζουμε μόνο πατριώτες»

Όσο κι αν κάποιοι νομίζουν ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» πέρασε και δεν αποτελεί πλέον θέμα της επικαιρότητας φαίνεται ότι κάποιοι φροντίζουν να το επαναφέρουν, με τον ίδιο τρόπο, που είχαμε δει και πριν από λίγο καιρό, με την αφισοκόλληση. Αφισοκόλληση που θίγει το «ξεπούλημα» της Μακεδονίας και στέλνει μήνυμα στους Έλληνες ψηφοφόρους να μην ξεχάσουν τους «προδότες» και να ψηφίσουν μόνο πατριώτες.

Αν και η Συμφωνία δεν έχει και πολύ καιρό που ψηφίστηκε, ωστόσο τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας με πρωτεύοντα τα οικονομικά, αλλά και η γνωστή εκλογομαχία που συνήθως στέλνει την μπάλα στην εξέδρα, με τα επιτελεία των μεγάλων κομμάτων να «πιάνονται» από… λέξεις και τόνους των αντιπάλων που δεν είπαν ή δεν έβαλαν, προσπαθώντας να κρύψουν τις αδυναμίες τους, έχουν στείλει την Μακεδονία πολύ χαμηλά στην ατζέντα. 

Και αν κρίνουμε και από το άγχος κάποιων να δουν δημάρχους να εκλέγονται, χαλαρούς με το Σκοπιανό, τότε γίνεται ακόμη πιο κατανοητό γιατί η Συμφωνία θέλουν να φύγει από την θεματολογία των εκλογών. 

Όμως, οι εκλογές σχεδόν έφτασαν, ο ελληνικός λαός πράγματι δεν ρωτήθηκε, γι’ αυτό που συντελέστηκε στις Πρέσπες και η 26η Μαΐου είναι η ευκαιρία του να εκδηλωθεί. 

Οι αφίσες που τοποθετήθηκαν σε Ημαθία και Πέλλα φαίνονται παρακάτω στις φωτογραφίες που συνέλεξε το pellanews.gr