Θεσπιές Βοιωτίας: Φονικό για μια ταμπέλα- Νεκροί πατέρας και γιος | PellaNews

Θεσπιές Βοιωτίας: Φονικό για μια ταμπέλα- Νεκροί πατέρας και γιος

Ασύλληπτη μοιάζει η είδηση του φονικού στις Θεσπιές Βοιωτίας, με δύο νεκρού που σημειώθηκε έξω από σχολείο το μεσημέρι της Παρασκευής, για ασήμαντη αφρομή. 

Δύο άνδρες, ένας πατέρας 65 ετών και ο γιος του 33 ετών έπεσαν νεκροί, ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.

Μια πινακίδα... η αφορμή του φονικού- Συγγενείς θύματα και δράστης

Στη συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών ενεπλάκησαν δύο ανταγωνιστικές εταιρίες security.  Οι δυο νεκροί, ιδιοκτήτες εταιρείας security ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον δράστη, ιδιοκτήτη άλλης εταιρίας security. Αφορμή στάθηκε μια ταμπέλα που βρισκόταν έξω από το σχολείο. Σημειώνεται πως καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε οικονομικό όφελος από την εν λόγω ταμπέλας. Η ύπαρξη της ήταν για καθαρά εμπορικούς λόγους.

Έτσι, τα αίματα άναψαν, βγήκαν τα όπλα και οι δύο άνδρες έπεσαν αιμόφυρτοι έξω από λύκειο της περιοχής. Ευτυχώς τη στιγμή της ανταλλαγής των πυροβολισμών το λύκειο ήταν κλειστό. Τραγική ειρωνία; Θύτης και θύματα ήταν συγγενείς.

Δύο τραυματίες από τη φονική συμπλοκή

Σε νοσοκομεία της Αθήνας νοσηλεύονται δύο άνδρες που τραυματίστηκαν στη φονική συμπλοκή. Ο ένας, 50 ετών φέρει τραύματα στα πλευρά και τα χέρια. Ο δεύτερος, 33 ετών, είναι σε σοβαρή κατάσταση, καθώς φέρει διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα και μάλιστα από κοντινή απόσταση.

Προς το παρόν η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μία προσαγωγή.

Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του φονικού, ούτε οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε. 

star.gr