Κ. Μητσοτάκης: “Η Θεσσαλονίκη δεν είναι τυχαία, είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας” | PellaNews

Κ. Μητσοτάκης: “Η Θεσσαλονίκη δεν είναι τυχαία, είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας”

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε ο κόσμος στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του το πρωί της Παρασκευής στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου.

Ρεπορτάζ: Κική Τσάνη

Ο Νίκος Ταχιάος στις δηλώσεις του είπε τα εξής: “Η ατζέντα μου είναι ατζέντα Θεσσαλονίκης. Η Θεσσαλονίκη είναι το διακύβευμα της υποψηφιότητας μου. Η Θεσσαλονίκη είναι αυτή που σας είπα εξ αρχής ότι πρέπει να μας ενώνει”.

Μεταξύ άλλων είπε, ότι ακόμα και η Νέα Δημοκρατία να αναλάβει το τιμόνι της κυβέρνησης θα πιέζει για το θέμα των αστικών συγκοινωνιών. “Τα λέω αυτά για να τονίσω ότι αποδέχτηκα αυτή την υποψηφιότητα επειδή είμαι Θεσσαλονικιός, αυτό το έχω ξεκαθαρίσει “, είπα χαρακτηστικά.

“Θα έχετε δει το φαινόμενο εγκαινίων του “τίποτα” στο μετρό. Μουσαμάδες στον ένα σταθμό, ένα ακίνητο βαγόνι όπου η παρέα της Θεσσαλονίκης χαριεντιζόταν. Είμαι σίγουρος ότι καμία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριακού Μητσοτάκη δε θα αντιμετωπίσει έτσι τους Θεσσαλονικείς”.

Επιπλέον, ο κ. Ταχιάος ευχήθηκε στον Κ. Μητσοτάκη να μην χρειαστεί να ζήσει αυτό που γίνεται στη Θεσσαλονίκη όταν έρχεται ο Α. Τσίπρας, ενώ τόνισε πως οι δυο τους κάνουν ένα καλό δίδυμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σειρά του, τόνισε: “Σε οποιαδήποτε ελληνική πόλη οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, έτσι είναι ανοιχτός ο δρόμος για μία μεγάλη πολιτική νίκη, την Κυριακή το βράδυ. Είμαι εδώ για να υποστηρίξω την υποψηφιότητα του Νίκου του Ταχιάου για δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Αν ψήφιζα Θεσσαλονίκη θα ψήφιζα τον Νίκο για δήμαρχο.”

Διαβάστε περισσότερα εδώ