Μέσω internet τα εναπομείναντα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ | PellaNews

Μέσω internet τα εναπομείναντα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ

Η δεύτερη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει την Τρίτη 23 Ιουλίου και θα διατεθούν συνολικά 5.000 κάρτες στις οποίες θα συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια διαρκείας στη Θύρα 4-4Α των ΣΦ ΠΑΟΚ, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας των ανέργων

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η περίοδος ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε και η ανταπόκριση του κόσμου που φρόντισε να διατηρήσει τη μόνιμη θέση του στην Τούμπα διαφοροποιεί τα δεδομένα γύρω από τις πωλήσεις των νέων διαρκείας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου και την αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια του γηπέδου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως η πώληση των διαρκείας θα αρχίσει την Τρίτη (23.07) αντί για τη Δευτέρα (22.07) και θα γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω internet.

To σύστημα του paokfc.gr θ’ανοίξει από τις 09:00 το πρωί της Τρίτης (23.07) και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την εξάντληση των υπόλοιπων νέων εισιτηρίων διάρκειας για τις θύρες 1,2,3,5,6,7.

Συνολικά θα διατεθούν 5.500 εισιτήρια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια διαρκείας στη Θ4-4Α των ΣΦ ΠΑΟΚ και τα εισιτήρια διαρκείας των ανέργων για τα οποία θα βγει εκ νέου αναλυτική ανακοίνωση.

Την Τρίτη (23.07), τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 ΜΟΝΟ γι’ αυτούς που επιθυμούν ν’αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στην 7Α (οικογενειακή κερκίδα) ή παιδικό ή ανήκουν στην κατηγορία ΑΜΕΑ. Τα εισιτήρια διαρκείας των συγκεκριμένων κατηγοριών είναι πολύ περιορισμένα στον αριθμό.