Απόλυτος κυρίαρχος...!!! | PellaNews

Απόλυτος κυρίαρχος...!!!

Δεν έχει αντίπαλο ο φετινός  Αλμωπός που δικαίως είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας

Ο Αλμωπός είναι το απόλυτο αφεντικό της κατηγορίας κάτι που αποδυκνύει κάθε Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο, έτσι σήμερα η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη 

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη επικράτησε σε όλους τους τομείς απέναντι στον αντίπαλο της. Μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τον Λεωνίδα Κωστούλα από την άσπρη βούλα, ενώ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Νίκο Τσιμογιάννη κλειδόνωντας τη νίκη, λίγο πριν το φινάλε και ενώ ο Μαγγίζης είχε βγει εκτός οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 χωρίς να μπορέσουν να αποφύγουν την ήττα. Αξίζει να τονίσουμε πως ο έμπειρος πρπονητής του Αλμωπού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες του κάνοντας αλλαγές και φρεσκάρωντας όλες τις γραμμές. 

Για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πολλά χιλίομετρα έκανε ο Σπύρος Νικολίτσας ενώ τον ακολούθησε ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου.

Με το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Αλμωπού έγιναν ένα κουβάρι ενώ δέχτηκαν και τα συγχαρήτηρια τόσο του προπονητή τους όσο και της διοίκησης 

Δείτε το βίντεο