Εδεσσαϊκός:Η επόμενη μέρα και το σύνθημα νίκης από τον Δήμαρχο! | PellaNews

Εδεσσαϊκός:Η επόμενη μέρα και το σύνθημα νίκης από τον Δήμαρχο!

Του Στέφανου Μίντζα

Αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα είναι στο στρατόπεδο του Εδεσσαϊκού, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Σ Αναγέννηση Γιαννιτσών. 

Τέλος στα άτυχα αποτελέσματα θέλει να βάλει ο Πάρης Ζουμπούλης και οι ποδοσφαιριστές του αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής. Οδεύοντας προς την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ιστορική ομάδα της Πέλλας βρίσκεται στη 12η θέση με 2 μόλις βαθμούς, θέση αλλά και συγκομιδή που δεν αρμόζει ούτε στην ιστορία της ομάδος -που δόξασε την Πέλλα και την Μακεδονία στην Α εθνική- αλλά ούτε και στο αξιόμαχο φετινό σύνολο του Πάρη Ζουμπούλη.  
Είναι κοινά αποδεκτό πως ο έλληνας τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά και που πιέζει τον αντίπαλο για 90 λεπτά, ωστόσο μέχρι σήμερα η ομάδα των καταρρακτών στάθηκε σε μεγάλο βαθμό άτυχη. Την εικόνα αυτή θέλει να αναστρέψει ο Πάρης Ζουμπούλης στον αγώνα της Κυριακής, όπου θα έχει και δύο σημαντικές επιστροφές, αυτές των Πασαλή και Χαραβητίδη. Παράλληλα και ο Σεραφείμ Μωυσίδης δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς ενώ και ο στρατευμένος Βαγγέλης Μεταξάς δηλώνει «ετοιμοπόλεμος». Τέλος και ο Παναγιώτης Αβραμίδης ξεπερνάει τον τραυματισμό του.  Οι επιστροφές αυτές λύνουν σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Έλληνα τεχνικού. 

 

Κάλεσμα νίκης και από τον δήμαρχο 

Ο Δημήτρης Γιάννου βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς δίπλα στην ιστορική ομάδα της Έδεσσας, όντας και αντιπρόεδρος στο ΔΣ της ομάδος. Μάλιστα ο δήμαρχος βρέθηκε και στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδος. Το δεδομένο είναι πως ο Δήμαρχος θα βρίσκεται στην κερκίδα του γηπέδου εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές του Πάρη Ζουμπούλη. 

Το παράδειγμα της ανιδιοτελούς αγάπης του δημάρχου για την ομάδα της πόλης τους καλό θα ήταν να ακολουθήσουν όλοι οι πολίτες της Έδεσσας αλλά και των άλλων πόλεων της Πέλλας.