Η επάνοδος του Προύντση | PellaNews

Η επάνοδος του Προύντση

Φώναξε δυνατά παρών στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα ο 18 χρονός ποδοσφιαριστής του Αλμωπού.

Επέστρεψε δυναμικά μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε ο Γρηγόρης Προύντσης, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή του. 

Ο νεαρός ποδοσφαιρστής μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο "ατυχός" αυτής της σεζόν, καθώς τον ταλαιπώρησε ένας τραυματσιμός, τη στιγμή μάλιστα που είχε κερδίσει επ' άξια τη φανέλα του βασικού. Μάλιστα ο 18χρονός ποδοασφαιριστής ήρθε στην ομάδα στο τέλος των μεταγραφών, όταν ο Αλμωπός είχε ήδη ένα πλούσιο ρόστερ.  Ωστόσο ο Γρηγόρης Προύντσης με σκληρή δουλεία στις προπονήσεις κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιώργου Τυριακίδη, ενός προπονητή που ξέρει να επιβραβεύει όσους δουλεύουν στο γήπεδο. 

Με τη χθεσινή του εμφάνιση ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδειξε πως ο Αλμωπός μπορεί να βασιστεί πάνω του και τη νέα χρονία αλλά και πως έχει στο ροστερ του έναν φέρελπι ποδοσφαιριστή. Ο Προύντσης χθες έκανε πολλά χιλιομέτρα στο χώρο του κέντρου, έκοψε μπαλίες, έβγαλε τη μπάλα μπροστά ενώ λίγο έλειψε να χρησθεί και σκόρερ στο Β ημίχρονο χάνωντας μεγάλη ευκαιρία. 

Το σίγουρο είναι πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ένα καλό όπλο στη φαρέτρα του Γιώργου Τυριακίδη και πως μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις