Νικήτρια η Σκύδρα στο ντέρμπι με την Καλή μέσα σε «βροχή» κόκκινων καρτών | PellaNews

Νικήτρια η Σκύδρα στο ντέρμπι με την Καλή μέσα σε «βροχή» κόκκινων καρτών

Με 3-1 ηττήθηκε η Σκύδρα στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ Σκύδρα με τη Νίκη Καλής αν βεβαίως το ματς αφορούσε τις κόκκινες κάρτες μιας και ο διαιτητής του αγώνα απέβαλλε ούτε έναν, ούτε δύο αλλά τέσσερις ποδοσφαιριστές και όλους στο δεύτερο ημίχρονο. 

Ενδεικτικό των καρτών η μεγάλη ένταση που επικρατούσε με τον ΠΑΣ τελικά να είναι ο μεγάλος νικητής μιας και ο Παπαδόπουλος στο 42ο λεπτό ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να βρει δίχτυα με μια ωραία ενέργεια αποφεύγοντας τον αντίπαλο του και σκοράροντας με πλασέ στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ της Καλής. 

Η Σκύδρα είχε ακόμη τρεις ευκαιρίες, όλες στο πρώτο ημίχρονο, για να πετύχει γκολ με τον αντίπαλο της να θέλει να δημιουργήσει αλλά περισσότερο θα λέγαμε φλυαρούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Ικανοποίηση πρέπει να νιώθει ο προπονητής Παπαϊωάννου του ΠΑΣ για την σημερινή νίκη

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλή ήθελε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Τάσου Παπαδόπουλου χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Σκεφτείτε ότι από το 65ο λεπτό έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω (55ο λεπτό κόκκινη ο Κουντουράς, 65ο λεπτό κόκκινη ο Φαντίδης) ενώ στο 83ο λεπτό τρίτη κόκκινη για την Σκύδρα στο Νούση. Έπειτα κόκκινη δέχτηκε και η Καλή για τον Βάνια. 

Παρά το 12λεπτό των καθυστερήσεων η Καλή δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την μικρή της υπεροχή με αποτέλεσμα το ντέρμπι της Α ερασιτεχνικής του 1ου ομίλου να πηγαίνει στην Σκύδρα με τον ΠΑΣ να κερδίζει δίκαια τους 3 βαθμούς που τον ανεβάζουν στην 2η θέση με 11 βαθμούς. 

Το αδιαχώρητο στο πάρκινγκ του γηπέδου