ΠΑΟΔ Δάφνης: «Είναι απλά κακοί διαιτητές ή υπάρχει δόλος και υποκίνηση από κάποιους;» | PellaNews

ΠΑΟΔ Δάφνης: «Είναι απλά κακοί διαιτητές ή υπάρχει δόλος και υποκίνηση από κάποιους;»

Ανακοίνωση για τη διαιτησία εξέδωσε η Διοίκηση της ομάδας του ΠΑΟΔ Δάφνης, όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αγίου Λουκά. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δύο μέρες μετά το παιχνίδι μας ενάντια στην ομάδα του Ηρακλή Αγίου Λουκά προσπαθούμε ακόμη να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα ερωτήματα που μας βασανίζουν. Απευθυνόμενοι λοιπόν στην ΕΠΣ Πέλλας σαν Σωματείο αλλά και σαν άνθρωποι και γονείς παιδιών που τώρα ξεκινούν να παίξουν και να πάθουν ποδόσφαιρο θέτουμε τις εξής ερωτήσεις:
**Ερώτηση 1η: Για ποιο λόγο κύριοι με τις επιλογές σας γκρεμίζεται τα όνειρα των παιδιών ενός χωριού μικρού σαν του δικού μας, το οποίο με νύχια και με δόντια παλεύει μέσα στην κρίση να έχει μια μικρή ομάδα έτσι ώστε μικρά παιδιά να μάθουν τα ιδανικά του αθλητισμού;
Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή για το εν λόγω παιχνίδι. Το ματς ξεκινάει με την ομάδα μας να προηγείται νωρίς με 1-0 στο 5ο λεπτό του αγώνα και εκεί ξεκινάει το σόου του ειρωνικού διαιτητή κ. Ραμπούση και τους υπέρβαρου βοηθού του κ. Παρασκευά. Στα επόμενα 10 λεπτά λοιπόν οι εν λόγω κύριοι καθάρισαν το ματς καταλογίζοντας δύο ανύπαρκτα πέναλτι, το δεύτερο δε ήταν μπροστά στα μάτια του βοηθούν Παρασκευά, το οποίο στην αρχή της φάσης ο παίκτης που το κερδίζει ξεκινά από καταφανέστατη θέση οφσάιτ(ας το προσπεράσουμε αυτό). Στη συνέχεια λοιπόν της φάσης ο παίκτης μας κάνοντας τάκλιν προσπαθώντας να ανακόψει τον επιτιθέμενο βρίσκει η μπάλα στο χέρι του την ώρα που το χέρι του ήταν κολλημένο στο ξαπλωμένο του σώμα, φάση για σεμινάριο. Φυσικά έχουμε τις αμφιβολίες μας αν ο βοηθός πρόλαβε καν να δει όλο αυτό που σας περιγράφουμε και είδε όλος ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο. Ακόμη και η αντίπαλη ομάδα ξαφνιάστηκε με αυτή την απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή δεν τρέφουμε αυταπάτες η ομάδα του Ηρακλή Αγίου Λουκά συνολικά στο ματς ήταν καλύτερη από τη δική μας και πολύ πιθανό να κέρδιζε το ματς δίχως την βοήθεια και τα αίσχη των δύο αυτών κυρίων. Σε καμία περίπτωση δεν καταλογίζουμε καμία ευθύνη στον κ. Δεμερτζή, ο οποίος πέρασε απαρατήρητος διότι έτσι γίνεται όταν ένας διαιτητής κάνει σωστά τη δουλειά του.
**Κι έτσι περνάμε στην ερώτηση 2: Είναι απλά κακοί διαιτητές οι παραπάνω ή υπάρχει δόλος και υποκινούνται από κάποιους; Έχετε κύριοι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο ότι διαλύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός που αποτελεί θεμέλιο για τις επόμενες γενιές αλλά και για τις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Απαιτούμε τις απαντήσεις  σας κύριοι, όχι με λόγια αλλά με πράξεις…

Με τιμή 
ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ