Στην εθνική παίδων ο Σκυδραίος Νίκος Καραστέργιος | PellaNews

Στην εθνική παίδων ο Σκυδραίος Νίκος Καραστέργιος

Στην εθνική Παίδων θα βρέθεί ο Νίκος Καραστέργιος. Ο 15 χρονός ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Μάνδαλο Σκύδρας κλίθηκε στην εθνική παίδων και θα αντιπροσωπεύσει με τον καλύτερο τρόπο τόσο την πατρίδα μας όσο και την Πέλλα. Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην ΑΕΚ. 

Η μητέρα του Γιώτα Αλεξανδρίδου εμφανώς περίφανη για τον γίο της δήλωσε στο pellanews.gr

O Νίκος είναι ένα πολύ καλό παιδί, τρομερά κοινωνικό με καλούς τρόπος.  ευγενικό πολύ και αγαπάει περισσότερο από όλα την οικογένεια του.
Μπορώ να πω ότι ζει για την μπάλα

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από 3 χρόνων ( περπάτησε 11 μηνών και η πρώτη του μπάλα ήταν από χαρτί για να είναι ελαφριά) λοιπόν από τρία χρόνων τρέχουμε σε γήπεδα κ από Ακαδημια σε Ακαδημια (δεν σχολιάζω τα έξοδα όλου του εξοπλισμού κάθε φορά) γιατί μετά από ένα εξάμηνο μας λέγανε ότι είναι πολύ καλός κ πρέπει να τον πάτε σε μια καλύτερη Ακαδημια ...καταλαβαίνεις χιλιόμετρα και χιλιόμετρα ...μετά ήρθαμε Ελλάδα γιατί ήμασταν Γερμάνια και ξεκίνησε στο Μανδαλο, όπου και εκεί μου είπαν ότι πρέπει να τον πάω άλλου. Έτσι τον πήγα στην αθλητική Ακαδημια Γιαννιτσων ( ότι καλύτερο υπάρχει ) δεν έχω λόγια για αυτήν την ακαδημία, ο κάθε άνθρωπος εκεί μέσα είναι ξεχωριστός και ευχαριστώ όλους που πάντα προσέχανε και ήτανε στο πλευρό του παιδιού μου.

Πέρασαν 4 χρόνια και πολλά χιλιόμετρα με όλα τα καιρικά φαινόμενα να τρέχουμε από γήπεδο σε γήπεδο 5 μέρες την εβδομάδα, μέχρι που την άνοιξη του 2019 μας πλησίασε η ΑΕΚ. Τότε υπεύθυνος ήταν ο κ Κωστενογλου και έτσι αποφάσισε ο Νικος μετά από πολλές σκέψεις τελικά να κάνουμε αυτήν την μεταγραφή 
Πλέον ο Νίκος ζει στην Αθήνα, τώρα στην Ακαδημία της ΑΕΚ και παίζει στην Κ17

Ο Νικος, Στέφανε, είναι ένα παιδί με τρομερή πίστη, που συχνά απορώ αλλά τον θαυμάζω γι αυτόν το λόγο ακριβώς. Έχει πάθος και δουλεύει πολύ σκληρά για να καταφέρει αυτό που αγαπάει ( για να καταλάβεις με έβαλε να κάνω τον κήπο του σπιτιού μίνι γήπεδο με εστίες κτλ)

Έχει προσωπικότητα αυτοκριτική (ενίοτε πολύ πιο αυστηρή από οσο θα έπρεπε) και αυτογνωσία. Έυτυχώς έχει ακόμα κ μακριά μου πάντα δίπλα του ανθρώπους αληθινούς...ο Νικος ότι κατάφερε το κατάφερε μόνος του, μόνο με την δουλειά του την επιμονή του κ το πείσμα του, όσο αφορά την εθνική παιδιών Κ 16 δεν έχω λόγια είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για το παιδί μου που θα φοράει την φανέλα της εθνικής μας ( και όχι μόνο εννοείτε) που δεν έχω λόγια να το περιγράψω.

Ξέρω κ ξέρει κ αυτός ότι ακόμα είναι μικρός κ στην αρχή κ μόλις εχθές μου είπε βλέπεις μαμά λιθαράκι λιθαράκι κ θα τα καταφέρω...αγαπάει όσο τίποτα άλλο την μπάλα κ εγώ σαν μαμά όπως κ όλη η οικογένεια θα τον στηρίξω με νύχια κ με δόντια να καταφέρει να πετύχει όσο μπορεί ( γιατί από αυτόν εξαρτάται ) τον στόχο του...τον αγαπάμε και είμαστε όλοι δίπλα του και περήφανη