Στο στόχαστρο παίκτες του Αλμωπού...! | PellaNews

Στο στόχαστρο παίκτες του Αλμωπού...!

Τα βλέμματα πολλών ομάδων έχουν συγκεντρώσει νεαροί παίκτες του Αλμωπού. Ο λόγος για τους Λάζαρο Ελευθεριάδη, Γιώργο Κιουλτζόπουλο και Δημήτρη Ασλαμπάλογλου.  Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν καλή χρονιά και πήραν ευκαιρίες από τον προπονητή της ομάδος.  

Ο Λάζος Ελευθεριάδης

Μικρός αδερφός του Χρήστου Ελευθεριάδη (πρώτου σκόρερ της Football league) , o Λάζος Ελευθεριάδης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής. Με την ταχύτητα του και την τεχνική του κατάρτιση κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιώργου Τυριακίδη αποτελώντας πυλώνα της επιθετικής λειτουργίας της ομαδος. Παράλληλα ομως πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί που δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα.

Γιώργος Κιουλτζόπουλος

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Γιώργο Κιουλτζόπουλο. Ο 20 χρονός Αριδαιώτης αμυντικός αγωνίζεται ως δεξί μπακ και κατά τη φετινή χρονία αποτελούσε εγγύηση στην αμυντική λειτουργία της ομάδος. Μάλιστα πρόκεται για μπακ που καλύπτει όλη την πλευρά και βοηθά και στην επίθεση.

Τέλος ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου αποτέλεσε τον φετινό συνδετικό κρίκο της ομάδος του Αλμωπού. Ο νεαρός χαφ έδενε με τον καλύτερο τρόπο την επίθεση με την άμυνα της ομάδος της Αρίδαιας κάνοντας σε κάθε αγώνα πολλά χιλιόμετρα αλλά και σπουδαία δουλειά. 

Βέβαια θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στον προονητή της ομάδος, τον Γιώργο Τυριακίδη που έδωσε ευκαιρίες και ανέδειξε νέους ποδοσφαιριστές.