Τάσος Ταουσιάνης...Ο Εδεσσαϊκός και η συγκινητική αφιέρωση!! | PellaNews

Τάσος Ταουσιάνης...Ο Εδεσσαϊκός και η συγκινητική αφιέρωση!!

Σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Στέφανο Μιντζα, ο Τάσος Ταουσιάνης μίλησε για τον Εδεσσαϊκό, κάνοντας αποτίμηση της χρονιάς που έφυγε, για τον πρόεδρο της ομάδος αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου.  Μάλιστα ο 24χρονός που δεν έχασε αγώνα φέτος έκανε μια συγκινητική αφιέρωση. 

Για τον Εδεσσαϊκό:

Η χρονιά με τον Εδεσσαϊκός θεωρείται επιτυχημένη γιατί ο στόχος ήταν κάτι καλύτερο απ' τη περσινή χρονιά. Η συγκομιδή των βαθμών ήταν καλύτερη, αν και μπορούσαμε να καταφέρουμε περισσότερα αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Σε κάποια ματς μπορούσαμε να πάρουμε τους βαθμούς που έπρεπε και να ήμασταν στο κυνήγι της ανόδου μέσω της 2ης θέσης και των μπαράζ. Τελικά δεν μπορέσαμε να το καταφέρουμε αυτό!

Για τη δική του παρουσία στον Εδεσσαϊκό

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Ελπίζω να έδωσα το 120% των δυνατοτήτων μου και να βοήθησα σε μεγάλο την ομάδα μου. Ελπίζω η διοίκηση να είναι ευχαριστημένη με την απόδοση μου αλλά και γενικά με την συμπεριφορά μου, γιατί ένας ποδοσφαιριστής φαίνεται και τι χαρακτήρας είναι μέσα και έξω από το γήπεδο.

Το καλό φέτος είναι ότι απ' τα 26 παιχνίδια μπόρεσα να παίξω σε όλα χωρίς να χάσω ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό. Αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό, αρχικά να μην ταλαιπωρείσαι απ' τραυματισμούς αλλά και  δείχνει πως ο προπονητής σε εμπιστεύεται και σ' χρειάζεται. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για κάθε παίχτη, η εμπιστοσύνη του προπονητή. Θεωρώ ότι είχα μια επικοδομητική χρονιά

Για τον Πέτρο Πασσαλή 

Με το πρόεδρο έχουμε μια πολύ καλή σχέση.  Απ' τον κ .Πέτρο μπορείς να μάθεις αρκετά πράγματα και να σε καθοδηγήσει σωστά λόγω εμπειρίας που έχει απ' το ποδόσφαιρο, καθως ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε πολλούς τίτλους και αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο. Είναι σημαντικό να έχεις τέτοιες προσωπικότητες δίπλα σου γιατί σε βοηθάνε σ όλα τα θέματα. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν για άλλη μια χρονιά, την 2η στον Εδεσσαϊκό, και έχω να πω ότι είναι τυπικοί σε όλα τα θέματα.

 

Για την κατάκτηση του κυπελλου και για το που το αφιερώνει:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το κύπελλο και κλείσαμε με αυτό τον τρόπο τη χρονιά.

Το κύπελλο θέλω να το αφιερώσω στην αγαπημένη μου γιαγιά, που έφυγε από τη ζωή πριν 6 μήνες. Η φανέλα που φοράω με το νούμερο 16 συμβολίζει άλλωστε την ημερομηνία της.

Για τους στόχους του την επόμενη χρονιά:

Αναφορικά με τη νεά χρονία δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση για τον σχεδιασμό που  θα υπάρξει και αν θα είμαι μέσα σε αυτόν. Προσωπικά έχω όνειρο να πανηγυρίσω με τον Εδεσσαϊκό την άνοδο αλλά και να αγωνιστώ σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Βέβαια να εχουμε υγεία ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε. 

Καλό καλοκαίρι