Κατσικάρης: Γιόρτασε τα δύο χρόνια επιτυχίας στα Γιαννιτσά με δροσερά κοκτέιλ! | PellaNews

Κατσικάρης: Γιόρτασε τα δύο χρόνια επιτυχίας στα Γιαννιτσά με δροσερά κοκτέιλ!

Ακόμη δύο χρόνια πέρασαν από τότε που άνοιξε η ύψιστη πύλη της ποιοτικής γλυκιάς γεύσης στα Γιαννιτσά και φυσικά δεν είναι άλλη αυτή η «πύλη» από το Ζαχαροπλαστείο Κατσικάρης, επί της οδού Παύλου Μελά 8.

Έτσι, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας το επιτελείο της οικογένειας Κατσικάρη διοργάνωσε ένα υπέροχο κοκτέιλ πάρτυ, γιορτάζοντας τα γενέθλια των 2 χρόνων παρουσίας στην πόλη των Γιαννιτσών, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Πολύς κόσμος, κάθε ηλικίας, γονείς και παιδιά, παρέες νέων, τίμησαν την εκδήλωση χαράς που έδωσε έναν διαφορετικό τόνο στο κέντρο της πόλης, με μουσικές από άλλες δεκαετίες να πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα και να δίνουν ρυθμό στις γλυκές γεύσεις των προϊόντων Κατσικάρης και στα διαφόρων χρωμάτων και γεύσεων κοκτέιλ που σκορπίζονταν σε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.

Το πάρτυ κράτησε μέχρι αργά, η διασκέδαση συνδυάστηκε με ρυθμό, γλυκιές γεύσεις και τα καλύτερα κοκτέιλ, με την σφραγίδα «Κατσικάρης» που έχει εδραιωθεί αλλά και έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στο γαστρονομικό απογειωτικό πεδίο της πόλης!