Σοκ για νεαρό Γιαννιτσιώτη! Καταγγέλλει βασανιστήρια σε διάσημο εστιατόριο της Κέρκυρας | PellaNews

Σοκ για νεαρό Γιαννιτσιώτη! Καταγγέλλει βασανιστήρια σε διάσημο εστιατόριο της Κέρκυρας

Μια απίστευτη ιστορία έγινε πριν από λίγο γνωστή μετά από καταγγελία, που  έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, Σ. Πελάης και διαβάζουμε στο corfupress.com.

Μια ιστορία που αφορά νεαρό συντοπίτη μας από τα Γιαννιτσά ο οποίος θέλοντας να ακολουθήσει το όνειρο του βρέθηκε στην Κέρκυρα σε γνωστό εστιατόριο πολύ διάσημου Σεφ. Όμως τα όσα εκτυλίχτηκαν στην διάρκεια της πρακτικής του εξάσκησης μόνο τραγικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. 

" Του έριξαν στο χέρι καυτό λάδι! Τον κλώτσαγαν στο τραυματισμένο του πόδι! Του βλαστημούσαν τα θεία και τον εξύβριζαν καθημερινά! Του δημιούργησαν εγκαύματα καίγοντάς τον με ζεματιστή σπάτουλα! Και όλα αυτά, για να… μάθει να μαγειρεύει!" αναφέρει το δημοσίευμα του corfupress.com δείχνοντας τις παρακάτω φωτογραφίες. 

 

Και, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας Σ. Πελάη που έδωσε την καταγγελία στη δημοσιότητα, αυτό φαίνεται πως δεν συνέβαινε μόνο στον εν λόγω μαθητευόμενο, αλλά και σε άλλους που, ωστόσο, φοβούνται να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία προκειμένου να μην επηρεαστεί το επαγγελματικό τους μέλλον…
Ωστόσο, ο 19χρονος που φοιτεί στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας (κάτοικος Βόρειας Ελλάδας αλλά με καταγωγή από την Κέρκυρα) δεν άντεξε αυτή τη βάναυση συμπεριφορά και προχώρησε σε καταγγελία στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας αφού προηγουμένως πήγε στον Ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τους τραυματισμούς, ενώ έκανε καταγγελία και στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, την οποία δημοσιοποίησε ο Στ. Πελάης.

Διαβάστε τα όσα συγκλονιστικά καταγγέλλει ο Γιαννιτσιώτης σπουδαστής εδώ