Στη Μηχανιώνα ο Γιαννιτσώτης Αλέξης Στεφανίδης με τους "Λούστρους"(φώτος) | PellaNews

Στη Μηχανιώνα ο Γιαννιτσώτης Αλέξης Στεφανίδης με τους "Λούστρους"(φώτος)

Σήμερα το βράδυ στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει μια διπλή γιορτή ιδιαίτερα αγαπητή και δημοφιλής σε όλους με τον τίτλο «Μηχανιώτικα 2019 – Γιορτή της Σαρδέλας» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τους φορείς του τόπου και μας υπόσχεται ένα τριήμερο εκδηλώσεων με μουσική, χορό, κέφι, τοπικές λιχουδιές και ψητές σαρδέλες.

Την έναρξη των εκδηλώσεων θα ανοίξει  ωη μουσική παράσταση «Περιήγηση στις μουσικές της Μεσογείου» με τη συνοδεία του μουσικού συγκροτήματος «Λούστροι», οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν και θα μας διασκεδάσουν με μελωδίες έντεχνες, παραδοσιακές, μικρασιάτικες αλλά και ρεμπέτικες.

Στην όλη παράσταση συμμετέχει και ο καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και γνωστός πανελληνίως για την γνώση του πάνω στη λύρα Αλέξης Στεφανίδης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Στεφανίδης συμμετέχει σε εκδήλωση φυσικά, μιας και αν δει κάποιος το βιογραφικό του οι συμμετοχές σε Ελληνικά φεστιβάλ, εκδηλώσεις, συναυλίες κ.α., αλλά και εκτός συνόρων όπου έχει βρεθεί πολλές φορές, συνθέτουν τη "βεβαίωση" της προτίμησης στο πρόσωπο του. Άλλωστε, εκτός από εκπληκτικός καλλιτέχνης και εκπαιδευτικός στο είδος του είναι και ένας θαυμάσιος χαρακτήρας.