Υπόθεση Κοεμτζή: Αναβολή της δίκης που πάει για Δεκέμβριο | PellaNews

Υπόθεση Κοεμτζή: Αναβολή της δίκης που πάει για Δεκέμβριο

Νέα αναβολή πήρε η δίκη των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση θανάτου της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή που έπεσε από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ. Η δίκη ορίστηκε να γίνει τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για την αρχή του τέλους μιας μακράς διαδρομής. Όπως επεσήμανε," το σκέλος της ευθύνης που αφορά την παράβαση των προσωπικών δεδομένων, θεωρούμε ότι έχει φθάσει σε καλό σημείο καθώς οι 3 από τους 7 εμπλεκόμενους έχουν οδηγηθεί ήδη στη Δικαιοσύνη. Όσον αφορά στις συνθήκες θανάτου, τώρα ξεκινά να ξετυλίγεται το κουβάρι των ευθυνών, τώρα έχουμε πληροφορίες για εισβολή σε 2 σπίτια εμπλεκομένων στην υπόθεση και θεωρώ ότι βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους έτσι ώστε να αποκαλυφθούν ποιοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί μετά και την κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα".

Αν όλα αυτά ισχύσουν, τότε δικαιώνονται σαφέστατα τόσο ο νομικός της οικογένειας για όσα έχει δηλώσει μέχρι σήμερα όπως και η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά, καθώς με την πράξη που έκανε προ μηνών «ώθησε» τη δικαιοσύνη να «τρέξει» γρήγορα την όλη υπόθεση, με περαιτέρω έρευνα που έκανε αλλά και με τον ορισμό της δίκης, η οποία όμως πάει για τον χειμώνα.