Δεν είναι υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. ο Τεκτερίδης-Δεν εγκαταλείπει τη θέση του περιφερειακού συμβούλου | PellaNews

Δεν είναι υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. ο Τεκτερίδης-Δεν εγκαταλείπει τη θέση του περιφερειακού συμβούλου

Από το μεσημέρι και έπειτα την Πέμπτη 13 Ιουνίου κυκλοφόρησαν τα ονόματα των υποψηφίων του ΚΙΝ.ΑΛΛ. στην Πέλλα. Η εβδομαδιαία εφημερίδα του Νομού ΠΕΛΛΑNEWS καθώς και το pellanews.gr δημοσίευαν τα ονόματα τα οποία περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος. Με κάποια σημαντική διαφορά.

Ενώ σάιτ πανελλήνιου βεληνεκούς ανέφεραν, πέραν των όντως υποψηφίων Νίκο Παπανικολάου, Αγάθης Μακρίδου, Αλεξανδρίδου Ραχήλ, Κικής Παπαδάκη, Πάνου Ζαρογουλίδη, και το όνομα του Γαβριήλ Τεκτερίδη. Ο οποίος είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Παπαστεργίου και κατόπιν της εκλογής του εξέδωσε και ευχαριστήριο. Πράγματα που δείχνουν ότι δεν είχε καμία διάθεση και στόχο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛΛ στην Πέλλα, αφού στο παρελθόν και ενώ συμπεριλήφθηκε, μετά από λίγο διάστημα παραιτήθηκε. Κατά την προεκλογική περίοδο των περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου γνωστοποίησε ότι θα κατέλθει περιφερειακός σύμβουλος. Έτσι κι έγινε.  

Επανερχόμενοι στο ρεπορτάζ των δύο προαναφερόμενων μέσων, αναφέρθηκε το όνομα του Γιώργου Καλαματιανού(που προέρχεται από την περιοχή της Έδεσσας) και όχι του Γαβριήλ Τεκτερίδη. Αν αλλάξει κάτι το ΚΙΝ.ΑΛΛ. βάση κάποιας απόφασης των κεντρικών του, σίγουρα στην αλλαγή αυτή δεν θα συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Γαβριήλ Τεκτερίδη. Η σιγουριά πάντως είναι δεδομένη στα ονόματα των Παπανικολάου, Αλεξανδρίδου, Μακρίδου, Παπαδάκη και Ζαρογουλίδη. Από εκεί και πέρα ο κ. Καλαματιανός είναι αυτός που γνωρίζουμε ότι ήταν μέσα στο ψηφοδέλτιο.

Αν είναι λάθος των κεντρικών του ΚΙΝ.ΑΛΛ. είναι σίγουρο όχι θετικό. Αν είναι λάθος των σάιτ, αυτό είναι καθαρά δικό τους θέμα. Αυτά προς διευκρίνιση και σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του pellanews.gr, που καταγράφει κάθε εξέλιξη με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων που θα συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της κάλπης της 7ης Ιουλίου.

Μ’ αυτές τις ζέστες μην έχουμε και…ταχυκαρδίες από λάθος πληροφόρηση λοιπόν…

Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος