Η Βασιλειάδου Μαρκησία από το Μάνδαλο γνωρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση και συμπορεύεται με τον κ. Καραγιάννη | PellaNews

Η Βασιλειάδου Μαρκησία από το Μάνδαλο γνωρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση και συμπορεύεται με τον κ. Καραγιάννη

"Έχοντας γνώση και εμπειρία για την τοπική αυτοδιοίκηση και μεγάλη αγάπη για τα κοινά του τόπου μας, αποφάσισα συνειδητά να δεχτώ την τιμητική πρόταση του κ. Μιχάλη Καραγιάννη υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Σκύδρας με τον συνδυασμό "Ο Δήμος στους Δημότες"" δηλώνει η υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια Μενηίδος.  

Ως πρώην πρόεδρος των Παιδικών σταθμών και ΚΑΠΗ του δήμου, ως πρώην μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανδάλου, από όπου και κατάγεται και ως μητέρα μικρών παιδιών γνωρίζει πολύ καλά τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας δημότης στον δήμο Σκύδρας η κα Μαρκησία Βασιλειάδου.  

"Η καθημερινότητα αυτή αποτελεί τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής του κάθε δημότη. Κάθε δημότης αξίζει να ζει σε μία πόλη λειτουργική, ανθρώπινη, φιλική και με καλύτερες συνθήκες καθημερινής ζωής για όλους" υπογραμμίζει. 

Η υποψήφια με τον Μιχάλη Καραγιάννη και τον συνδυασμό "Ο Δήμος στους Δημότες" με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση προς όλους τους συνδημότες της στέλνει το μήνυμα ότι: "η αυτοδιοίκηση είναι μεράκι, να ασχολείσαι με τα κοινά, να βοηθάς όπου μπορείς. Με συλλογική δράση, διάθεση, ικανότητα και θέληση μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν δήμο σύγχρονο, τεχνολογικά αναπτυγμένο και παραγωγικό. Με πνεύμα συνεργασίας και εθελοντισμού μπορούμε να διαχειριστούμε και να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας καθημερινά, να αγωνιστούμε για την αναβάθμιση ζωής των χωριών του δήμου μας".

Για την Μαρκησία Βασιλειάδου, λοιπόν, ο δήμος Σκύδρας χρειάζεται ενεργούς και υπεύθυνους πολίτες, με συμμετοχή και έντονη δράση,  γι' αυτό και η ίδια θέτει τον εαυτό της σε υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η Μαρκησία Βασιλειάδου με τους συνυποψήφιους της κκ. Σωτηριάδη, Πολυχρονιάδη και Σπανό