Η Ειρήνη Χατζοπούλου εύχεται καλή επιτυχία στους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας | PellaNews

Η Ειρήνη Χατζοπούλου εύχεται καλή επιτυχία στους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας

Ειρήνη Χατζοπούλου

Η Ειρήνη Χατζοπούλου ήταν μία εκ των γυναικών που ανέμεναν να δουν το όνομα τους στην λίστα των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα. Αυτό όμως δεν έγινε με την γιατρό να αποδέχεται την απόφαση του κόμματος και να εύχεται, μεταξύ άλλων καλή επιτυχία στους υποψήφιους βουλευτές σε όλη την χώρα. 

Ολόκληρη η δήλωση της που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο fb έχει ως εξής:

"Πιστεύω στους ανθρώπους! Όλη μου η διαδρομή είναι προσφορά στον συνάνθρωπο. Στην ζωή μου έμαθα από μικρή να δίνω μάχες. Θεωρώ πως δεν έχασα ποτέ, ή κέρδισα ή έμαθα. 

Αποφάσισα να μην απέχω αλλά να συμμετέχω και έτσι έθεσα εαυτόν στην συλλογική προσπάθεια στήριξης της ΝΔ και του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Πέλλας δεν περιορίζει την πρόθεση μου να στηρίζω καθημερινά τους συμπολίτες μου αλλά και να συμμετέχω ως ενεργός πολίτης στα δρώμενα του τόπου μου.

Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια μου και όλους τους φίλους μου, συνοδοιπόρους σ' αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ από καρδιάς και όλους αυτούς τους ανθρώπους που στην «διαδρομή» αυτή μου πρόσφεραν απλόχερα την εμπιστοσύνη, την στήριξη και πάνω από όλα, την φιλία τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους της ΝΔ στην χώρα και ελπίζω πραγματικά σε μια επόμενη καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας!"