Η υποψήφια στην Μενηίδα Μαρία Γιακαμόζη δηλώνει και πάλι παρούσα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης  Μαΐου | PellaNews

Η υποψήφια στην Μενηίδα Μαρία Γιακαμόζη δηλώνει και πάλι παρούσα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης  Μαΐου

Μαρία Γιακαμόζη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Μενηίδος

Ένα από τα πιο δραστήρια άτομα της σημερινή δημοτικής αρχής είναι αναμφισβήτητα η κα Μαρία Γιακαμόζη η οποία δηλώνει και πάλι παρών στο πλευρό της κας Ιγνατιάδου και στέλνει το δικό της μήνυμα στους συμπολίτες της. 

Διαβάστε το μήνυμα της:

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες

Με σεβασμό στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης αλλά και ενσυναίσθηση, με ευγνωμοσύνη προς όλους εσάς που πέντε χρόνια πριν με τιμήσατε με την ψήφο σας αλλά και τη Δήμαρχο Σκύδρας, που μου εμπιστεύτηκε θέσεις μεγάλης ευθύνης δίνοντας μου τη δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο που αγαπώ, δηλώνω και πάλι παρούσα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης  Μαΐου 2019. 

Θέτω εαυτόν στην κρίση και την διάθεση των συνδημοτών χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, με ήθος, εντιμότητα και σεβασμό στο δημότη.

Στο πλευρό βεβαίως της Κατερίνας Ιγνατιάδου, η οποία απέδειξε ότι έχει και τις γνώσεις και την δύναμη ψυχής και την πολιτική οξυδέρκεια, ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε δυναμικά όσα με λογισμό και μ'όνειρο ξεκινήσαμε.

 Κοιτώντας σας στα μάτια με αίσθημα ευθύνης ζητώ εκ νέου την στήριξη σας.

Μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας και δεσμεύομαι να πορευτώ με τις ίδιες αρχές και τις ίδιες αξίες, με αδιάλειπτη καθημερινή παρουσία, ανιδιοτελή προσφορά,πολιτικό ήθος, ορθολογική σκέψη και δημιουργική φαντασία αλλά και αποτελεσματικότητα.

 Η Συμμαχία Πολιτών για το ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ εχει στη φαρέτρα της όπλα ισχυρά!

Εμπειρία,Γνώση Εντιμότητα, Μαχητικότητα, Έργα, Κοινωνική Αλληλεγγύη!

 Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά στέλνοντας μηνυμα νίκης, άνθισης, αναγέννησης κι ελπίδας για τον τόπο μας !

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλό και έντιμο αγώνα με αλληλοσεβασμό και πολιτισμό!

Σας ευχαριστώ!

Με εκτίμηση

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΚΑΜΟΖΗ

Με την Δήμαρχο στην παρουσίαση του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών στο Δήμο Σκύδρας

Για να θυμηθούμε όμως λίγα πράγματα για την Μαρία Γιακαμόζη

 

Η κα Γιακαμόζη, η οποία γεννήθηκε στην Καλή είναι Παντρεμένη με τον Λυσίμαχο (Μάκη) Παπαδόπουλο από την Σκύδρα όπου και κατοικούν, μητέρα δύο παιδιών, του Μιχάλη και της Ειρήνης. 

Σήμερα είναι εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για την Εμποροπανήγυρη, την Ανθοέκθεση, το Καρναβάλι Σκύδρας καθώς επισης για τον Εθελοντισμό και την Ισότητα Φύλων. Είναι πρόεδρος Σχολικης Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Στο παρελθόν διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Μενηίδος και Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής. Επίσης είναι καταρτιζόμενη στο Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ‘¨Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Προπονητική ζωής.¨Εργάσθηκε σε θέσεις ευθύνης στην ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ επί 30 έτη. Σπούδασε Νομικά, στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Πιστοποιήσεων της Τράπεζας Ελλάδος., στην ¨Παροχή Επενδυτικών Συμβουλών¨και ¨Παράγωγα Προϊόντα¨ και κάτοχος Πιστοποίησης του Υπουργείου Ανάπτυξης για Διαμεσολαβητικές Εργασίες. Έχει πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας.