Μήνυμα της κας Κωνσταντινίδου Χαρίκλειας υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό Νέα Πνοή | PellaNews

Μήνυμα της κας Κωνσταντινίδου Χαρίκλειας υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό Νέα Πνοή

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κωνσταντινίδου Χαρά

Το μήνυμα της κυρίας Κωνσταντινίδου Χαρίκλειας, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον Συνδυασμό Νέα Πνοή για τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.   

Αγαπητοί Συνδημότες και αγαπητές Συνδημότισσες,

οι δημοτικές εκλογές Μαΐου 2019 έρχονται σε λίγες ημέρες. Το ερώτημα είναι αν θέλουμε να συνεχίσουμε να μένουμε θεατές σε έναν Δήμο που ακολουθεί πιστά την μνημονιακή πολιτική και αδιαφορεί να ακούσει την φωνή των δημοτών, συνεχίζοντας την πρακτική του "διαίρει και βασίλευε" ή αν θέλουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να δούμε τον Δήμο μας να εξελίσσεται και να λαμβάνει την ελπίδα και την αισιοδοξία που του αξίζει με τους Δημότες στο Επίκεντρο, εντοπίζοντας τα προβλήματα και δίνοντας άμεσα λύσεις, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.     

Χαίρομαι προσωπικά που το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας Νέα Πνοή αποτελείται από άτομα καταξιωμένα επαγγελματικά και κοινωνικά σε όλους τους τομείς, άτομα που με την ειλικρινή διάθεση τους θέλουν να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου, να δώσουν τέλος στις χαμένες ευκαιρίες και να υλοποιήσουν ενέργειες για να δούμε ξανά ημέρες ευημερίας και καλύτερου βιοτικού επιπέδου.       

Το να ζητάμε μια διαφορετική κοινωνία, ένα διαφορετικό μέλλον είναι δικαίωμα μας και το απαιτούμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Σας ζητάμε λοιπόν να μας εμπιστευθείτε με την ψήφο σας για να γίνει η ψήφος αυτή το εναρκτήριο λάκτισμα που θα αλλάξει το Δήμο Σκύδρας και θα τον μετατρέψει σε έναν Δήμο που θα απευθύνεται σε όλους, πέρα από διαχωριστικές γραμμές, έναν Δήμο της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης.

Με εκτίμηση Κωνσταντινίδου Χαρά