Με το πιο πλήρες ψηφοδέλτιο η Ιγνατιάδου κάλεσε τον κόσμο για καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή | PellaNews

Με το πιο πλήρες ψηφοδέλτιο η Ιγνατιάδου κάλεσε τον κόσμο για καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή

Η νυν Δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου και εκ νέου υποψήφια Δήμαρχος με τη "Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Σκύδρας" στην χθεσινοβραδινή της ομιλία κάλεσε τους συμπολίτες της να την εμπιστευτούν για άλλη μια θητεία και μάλιστα δίνοντας της μια καθαρή νίκη στις 26 Μαΐου. Σε μια ακόμη δυναμική συγκέντρωση (μετά και από την παρουσίαση του συνδυασμού στο Πνευματικό Κέντρο) η κα Ιγνατίαδου ανέλυσε το μέχρι σήμερα έργο της δημοτικής αρχής ενώ στην συνέχεια ξεδίπλωσε τις κινήσεις της επόμενης μέρας των εκλογών. Αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους τρεις συνδυασμούς του Δήμου Σκύδρας δείχνοντας στον κόσμο ότι η μόνη επιλογή τους και γι' αυτήν την τετραετία είναι η Συμμαχία Πολιτών, η μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, όπως συνηθίζει να τονίζει η Δήμαρχος η οποία πρέπει να πούμε ότι εισήλθε στην εκδήλωση, μπροστά στο εκλογικό κέντρο, με εντυπωσιακό τρόπο, πεζή από το Δημαρχείο, συνοδευόμενη από τους νυν δημοτικούς συμβούλους. 

Η κάμερα της Πέλλαnews ήταν στην εκδήλωση αποτυπώνοντας τους παραβρισκόμενους τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω φωτορεπορτάζ. (να σημειωθεί ότι η ομιλία μεταδόθηκε ζωντανά από το pellanews.gr στο fb)

Πολύς κόσμος, υποψήφιοι, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν επί της Εθνικής Αντιστάσεως, στο κέντρο της Σκύδρας, να χειροκροτήσουν την αγαπημένη τους Δήμαρχο

Πλούσιος μπουφές περίμενε τον κόσμο στο τέλος των εγκαινίων