Μιχάλης Μέγας: " Η ψήφος πρέπει να είναι ουσιαστική για το αύριο του Δήμου μας και για τη συνέχεια που του αρμόζει" | PellaNews

Μιχάλης Μέγας: " Η ψήφος πρέπει να είναι ουσιαστική για το αύριο του Δήμου μας και για τη συνέχεια που του αρμόζει"

Ο Μιχάλης Μέγας, στο γραφείο του, που ήταν ανοιχτό σε όλους τους πολίτες

Φίλες και φίλοι, 

Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται! Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πάντα στην έννοια της προσφοράς, που όσο πιο αθόρυβα γίνεται, τόσο περισσότερο αξία αποκτά. Επιθυμώντας πάντως, να κάνω μια σύντομη αναφορά, επιτρέψτε να αναφερθώ σε αυτά που έγιναν, όσο χρονικό διάστημα βρίσκομαι στην θέση του Αντιδημάρχου: 

- ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Δωρεάν εξετάσεις για μαστογραφία και οστεοπόρωση στις γυναίκες, προληπτικές εξετάσεις για τα παιδιά, δράσεις εθελοντισμού, σεμινάρια για την πρόληψη της υγείας, εκδηλώσεις για τα παιδιά και για τις οικονομικά ανήμπορες οικογένειες του Δήμου. Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας. 

 

Με την Δήμαρχο και τον Μητροπολίτη

- ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές τους Συλλόγους Γονέων και τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, λειτουργήσαμε υποστηρικτικά, για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των σχολείων μας. Διοργάνωση ενημερωτικών Σεμιναρίων για γονείς και παιδιά. Βράβευση μαθητών μαθητριών με διακρίσεις σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. 

Σε μια από τις πολλές βραβεύσεις που έχει παραστεί στηρίζοντας και διοργανώνοντας αθλητικές δραστηριότητες

- ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ: Επεμβάσεις στο κλειστό γυμναστήριο Σκύδρας, ενίσχυση υποδομών σε όλα τα γήπεδα του Δήμου Σκύδρας, αθλητικές διοργανώσεις σε Τοπικές Κοινότητες που η φήμη τους ξεπερνούν τα όρια του Δήμου. Υποστήριξη αθλητών που με τις διακρίσεις τους κάνουν γνωστό το Δήμο Σκύδρας πανελλαδικά και παγκόσμια. Πανελλήνιο πρωτάθλημα STRATEGO στην Σκύδρα. Τουρνουά αθλημάτων για τις νέες και νέους. 

Με τον Παρχαρίδη στο κέντρο της Σκύδρας

- ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Διοργάνωση των παρακάτω εκδηλώσεων:11ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών ( Μακεδονίας- Θεσσαλίας) στην Σκύδρα. 1η συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων Δήμου Σκύδρας. Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής. Βραδιά Μνημοσύνης στα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, λαμπαδηδρομία. Ομιλητής Κώστας Φωτιάδης. Εκδήλωση μνήμης για τον Πόντιο οπλαρχηγό Βασίλη Ανθοπουλο" Βασιλαγας" με ομιλητή τον Σάββα Καλεντεριδη. Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με προτεραιότητα στο χωριό του Άγιου Βασίλη. Πλήρης στήριξη πολιτιστικών δράσεων σε όλες τις τοπικές κοινότητες.

Το βιογραφικό μου είναι η ίδια μου η καθημερινότητα στη δράση, για το καλό των συνδημοτών μας. Ζητώ να με κρίνετε συνολικά, σαν άνθρωπο και σαν τον άνθρωπο που κάνει αυτά που μπορεί για τον τόπο του. Η ψήφος πρέπει να είναι ουσιαστική για το αύριο του Δήμου μας και για τη συνέχεια που του αρμόζει. 

Ένα κεράκι στην μνήμη των Ποντίων
Στο αγαπημένο του χωριό έξω από το γήπεδο
Σε συλλαλητήριο στην Έδεσσα για το Σκοπιανό
Με την δήμαρχο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Σας ευχαριστώ

Φιλικά 

Μιχάλης Μέγας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου και τον συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών στο Δήμο Σκύδρας