Μπαλάσκα Παναγιώτα: Η συστράτευσή μου με τον Γρηγόρη Στάμκο ως μοναδικό σκοπό έχει να στηρίξει έναν έντιμο Δήμαρχο | PellaNews

Μπαλάσκα Παναγιώτα: Η συστράτευσή μου με τον Γρηγόρη Στάμκο ως μοναδικό σκοπό έχει να στηρίξει έναν έντιμο Δήμαρχο

"Η συστράτευσή μου με τον Γρηγόρη Στάμκο ως μοναδικό σκοπό έχει να στηρίξει έναν έντιμο Δήμαρχο ο οποίος ακολουθεί μεθοδικά βήματα σχεδιάζοντας έργα υποδομής και ουσίας και είναι κόντρα στα έργα βιτρίνας και την λογική του κάνω ότι φαίνεται ωραίο για να κερδίσω ψήφους. Είμαι μία σκεπτόμενη πολίτης που εργάζεται με ψυχή και προσπαθεί να προσφέρει, ταυτόχρονα όμως απαιτεί χρηστή δημόσια διοίκηση και έντιμη τοπική αυτοδιοίκηση. Εφόσον εκλεγώ η γνώση και η εμπειρία μου σε θέματα κτηνοτροφίας, ασφάλειας τροφίμων και δημόσιας υγείας θα τεθεί στην Υπηρεσία της Δημοτικής Αρχής με σκοπό την προσφορά στους Δημότες" δηλώνει η κα Μπαλάσκα για την υποψηφιότητα της στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ποια είναι η Παναγιώτα Μπαλάσκα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ημαθία. Ζω στην Κρύα Βρύση από το 1990 μετά τον γάμο μου με τον Χαράλαμπο Εμεξεζίδη. Έχω δύο γιους τον Αλέξανδρο και τον Γιώργο.   Φοίτησα στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζομαι στο Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας από το 1997 στο οποίο και προΐσταμαι τα τελευταία χρόνια. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας με θέμα «Δημόσια Υγεία» και παρακολουθώ το δεύτερο μεταπτυχιακό μου στο ΕΑΠ με θέμα την «Διαχείριση Αποβλήτων».