Νίκος Παπανικολάου: "Με αληθινό λόγο και αξιόπιστες προτάσεις που αγγίζουν κάθε δημοκρατικό πολίτη της Πέλλας" | PellaNews

Νίκος Παπανικολάου: "Με αληθινό λόγο και αξιόπιστες προτάσεις που αγγίζουν κάθε δημοκρατικό πολίτη της Πέλλας"

Το προσωπικό του μήνυμα προς τους πολίτες του Νομού Πέλλας διεμήνυσε ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Νίκος Παπανικολάου, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο pellanews.gr.

***Ο Νίκος Παπανικολάου ανέφερε το εξής:

"Στον αγώνα αυτό δίνω τη μάχη μαζί με τους πολίτες της Πέλλας, γυναίκες και άνδρες, νέους και νέες, μαζί με όλους και όλες που πιστεύουμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο και μπορούμε να το διεκδικήσουμε με αγώνα και ελπίδα. Από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσα να λείψω και καλώ τους πολίτες να μου δώσουν την δυνατότητα να διεκδικήσω το καλύτερο για την Πέλλα, το καλύτερο για αυτούς.
Χωρίς καμία έκπτωση στις βασικές Αρχές και Αξίες που υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια, ζητώ να πορευτούμε μαζί σε αυτόν τον αγώνα, με ήθος και αξιοπρέπεια, με αληθινό λόγο και αξιόπιστες προτάσεις που αγγίζουν κάθε δημοκρατικό πολίτη της Πέλλας και φυσικά με την ελπίδα ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για όλους".