Ο Χρήστος Παπατούσης θ΄αγωνιστεί για την παραμονή της νεολαίας στον τόπο του | PellaNews

Ο Χρήστος Παπατούσης θ΄αγωνιστεί για την παραμονή της νεολαίας στον τόπο του

Ο Παπατούσης με τον Δήμαρχο Έδεσσας, κ. Γιάννου

Ο Χρήστος Παπατούσης του Δημητρίου και της Ελένης είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Έδεσσας με τον συνδυασμό «Δημοτική Πρωτοβουλία Έδεσσα-Βεγορίτιδα» του νυν Δημάρχου κι εκ νέου υποψηφίου Δημήτρη (Τάκη) Γιάννου.  

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Παπατούση

Γεννήθηκε στις 17-10-1988 στη πόλη της Έδεσσας. Είναι απόφοιτος Γενικού/Ενιαίου Λυκείου Έδεσσας και της Σχολής Τεχνικών Δικτύων Η/Υ στο ΙΕΚ Ακμή, καθώς επίσης έχει σπουδάσει προπονητική ποδοσφαίρου. Εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος καταδρομέας στη Β΄ Μοίρα Καταδρομών στη Νάουσα. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε γνωστή επιχείρηση καφέ της πόλης. 

Από μικρό παιδί ασχολείτε στον ελεύθερο χρόνο του με το ποδόσφαιρο και σήμερα, αγωνίζεται στην ομάδα της Ελπίδας Έδεσσας. Ως τεχνικός δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει κάνει πρακτική σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών πανελλήνιας εμβέλειας.

Μέσα από την ενασχόληση του με τα κοινά, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Έδεσσας με τον συνδυασμό «Δημοτική Πρωτοβουλία Έδεσσα-Βεγορίτιδα» του νυν Δημάρχου κι εκ νέου υποψηφίου Δημήτρη (Τάκη) Γιάννου, επιδιώκει να βοηθήσει την τοπική κοινωνία στο να υποστηρίξει την παραμονή της νεολαίας στον τόπο του, με την ταυτόχρονη επίσης ενασχόληση της με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ώστε να δημιουργηθεί μια ακόμη καλύτερη κοινωνία αξιών και αξίων.