Περιοδεία του κ. Μιχαλολιάκου σε Λάρισα, Καρδίτσα, Μαγνησία | PellaNews

Περιοδεία του κ. Μιχαλολιάκου σε Λάρισα, Καρδίτσα, Μαγνησία

Στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στην Μακεδονία και τη Θεσσαλία, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου, την Πιερία όπου είχε επαφές με παράγοντες της τοπικής κοινωνίας και μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών και μελών της ΝΟΔΕ Κατερίνης.

Στη συνέχεια περιόδευσε στο Νομό Λαρίσης, όπου επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης, κ. Ιερώνυμο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ελασσώνας, κ. Νίκο Ευαγγέλου και κατά την επίσκεψή του στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας συνομίλησε με τοπικά στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Κατόπιν, ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Τυρνάβου, κ. Χρ. Τσιτσιρίγγο, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τοπικού Οινοποιείου.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, μετά την επίσκεψή του, εντυπωσιασμένος τόσο από τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του Οινοποιείου όσο και από την εξαιρετική ποιότητα των παραγομένων οίνων, δήλωσε: «Αισθάνθηκα εθνικά υπερήφανος από όσα διεπίστωσα από την επίσκεψή μου σ’ αυτήν την οινοποιητική μονάδα. Μεράκι, αφοσίωση στη δουλειά, εντυπωσιακή οργάνωση, εξαιρετική ποιότητα προϊόντων συνθέτουν τη φιλοσοφία του Οινοποιείου. Κι αυτό αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι τα ελληνικά προϊόντα όχι μόνο είναι εξαιρετικής ποιότητας, αλλά και ανώτερα πολλών άλλων ευρωπαϊκών. Αυτό που πραγματικά χρειάζονται είναι η εξωστρέφεια. Και σ’ αυτόν τον τομέα διαβεβαίωσα τον αγαπητό κ. Τσιτσιρίγγο ότι θα είμαι σύμμαχος και πιστός αρωγός του Οινοποιείου, καθώς και κάθε ελληνικού προϊόντος που επάξια εκπροσωπεί την Ελλάδα στις ξένες αγορές, στηρίζει την οικονομία μας και προσφέρει εργασία σε πολλές οικογένειες. Τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα έχουν τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες στην μεγάλη ευρωπαϊκή αγορά. Είναι φυσικά αυτονόητο ότι η αυριανή κυβέρνηση της Ν.Δ. θα κάνει το παν για να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις να κυριαρχήσουν σ’ αυτήν».

από το γραφείο τύπου