Πρώτη μάχη με φόντο το ντιμπέιτ στην TV 100 | PellaNews

Πρώτη μάχη με φόντο το ντιμπέιτ στην TV 100

Ένα ντιμπέιτ στη Δημοτική τηλέοραση Θεσσαλονίκης, το οποίο τελικά δεν έγινε, ήταν η αφορμή για να γίνει η πρώτη μάχη ανάμεσα στο Χρήστο Μπάτση και τον Σάκη Χατζηδημητριου. 

Ενώ λοιπον είχε συμφωνηθεί οι δυο υποψήφιοι να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο στούντιο της TV 100 ο Χρήστος Μπάτσης εν τέλει δεν μπόρεσε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και θέλησε να βρεθεί στο στούντιο μέσω skype. Η πρόταση αυτή του επικεφαλής του συνδυασμού Εδώ Ζούμε, εξόργισε τον Σάκη Χατζηδημητρίου, ο οποίος ήταν ήδη στο στουντιο της Δημοτικής τηλεόρσης . Έτσι ο γιατρός αρνήθηκε τελικά να βρεθεί σε ντιμπέιτ χωρίς τη φυσική παρουσία του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα το ντιμπέιτ να ακυρωθεί. 

Λίγο αργότερα ο Χρήστος Μπάτσης με ανακοίνωση του επιτέθηκε στο Σάκη Χατζηδημητρίου μέσω facebook.

Δείτε την ανάρτηση;

Σχετικά με τη σημερινό debate στην tv 100 και την άρνηση του κ. Χατζηδημητρίου να συμμετάσχει σε αυτό λόγω της παρουσίας μου μέσω skype, θα ήθελα να εκφράσω την άκρατη αγανάκτησή μου. 
Δεν είναι δυνατόν κύριε Χατζηδημητρίου να στερείτε την ενημέρωση των πολιτών της Αλμωπίας με αυτόν τον χυδαίο τρόπο και ταυτόχρονα να επιρρίπτετε ευθύνες σε εμένα για δήθεν προσβολή. Ζητώ την κατανόησή σας αλλά δεν είμαι αυτός που θα σας εξοικειώσει με τη νέα τεχνολογία. Στα 20 χρόνια που ξεκουραζόσασταν, θα μπορούσατε να το είχατε φροντίσει