Τουμανίδης Βασίλης: "Ο τόπος μας υποφέρει από υποσχέσεις που ποτέ δεν έγιναν πραγματικότητα" | PellaNews

Τουμανίδης Βασίλης: "Ο τόπος μας υποφέρει από υποσχέσεις που ποτέ δεν έγιναν πραγματικότητα"

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τουμανίδης

"Σας ανακοινώνω την απόφαση μου να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας για τη θέση του δημοτικού συμβούλου Σκύδρας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές" δηλώνει ο κ. Τουμανίδης Βασίλης τονίζοντας ότι συντάσσεται στο πλευρό του Κώστα Καρασαρλίδη και στέκεται αμέριστος συμπαραστάτης του στον κοινό αγώνα ώστε να δώσουν μια "Νέα Πνοή" στο Δήμο Σκύδρας την οποία έχει ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ. 

Για τον γνωστό άνθρωπο της αγοράς της Σκύδρας η θέση του δημοτικού συμβούλου είναι θέση ευθύνης και πιστεύει ότι καθήκον του είναι να συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος και τα οποία καθημερινά διαιωνίζονται. "Ο δημοτικός σύμβουλος είναι ένας εργάτης και ως τέτοιος έχει το καθήκον να υπηρετεί το κοινό καλό" υπογραμμίζει. 

Ο Βασίλης Τουμανίδης ζει και εργάζεται σε αυτόν τον τόπο, τον οποίο βλέπει ότι υποφέρει μέχρι σήμερα από υποσχέσεις που ποτέ δεν έγιναν πραγματικότητα με αποτέλεσμα να πληγώσουν οικονομικά την περιοχή και την ενότητα. "Γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και κούφια λόγια" σημειώνει και εξηγεί: "δεν το κάνουμε για εμάς αλλά για τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και το μέλλον τους, με ήθος, αξιοπρέπεια, αλήθεια και πίστη στις ανθρώπινες αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε. Δίχως τυμπανοκρουσίες. Μόνο με πράξεις και ανοιχτό διάλογο με όλους". 

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Καρασαρλίδη

"Για έναν Δήμος για όλους! Για ένα Δήμο που μας αξίζει. Ξεκινάμε έναν αγώνα ν' αλλάξουμε όλοι μαζί την τωρινή κατάσταση του Δήμου Σκύδρας" είναι το μήνυμα του κ. Τουμανίδη.