Το μήνυμα της Κικής Παπαδάκη λίγο πριν τις εκλογές | PellaNews

Το μήνυμα της Κικής Παπαδάκη λίγο πριν τις εκλογές

Την Κυριακή 7 Ιουλίου οι δρόμοι οδηγούν στις εκλογές. Αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά, ένα καθαρό πολιτικό μήνυμα, που επιβάλλει την παρουσία μας στο υπέρτατο δημοκρατικό μας δικαίωμα. Αυταπατώνται, όσοι «τρίβουν προκαταβολικά τα χέρια τους», γνωρίζοντας από την αρχή ότι αυτός που χάνει τις εκλογές είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αγανάκτηση και ο θυμός, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που συνθέτουν την πρόθεση της ψήφου απέναντι στο κυβερνών κόμμα.  Το θέμα, βέβαια, δεν είναι να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να κερδίσουν όλοι οι άλλοι. Η αρνητική ψήφος, που μεταφράζεται σε ενίσχυση άλλου κόμματος, αυτόματα δίνει «λευκή επιταγή» στην διακυβέρνηση του τόπου μας. 
Το ΚΙΝΑΛ και όλοι εμείς που υπερασπιζόμαστε διαχρονικά και σθεναρά το δικαίωμα αυτό, επιζητούμε μια θετική ψήφο, που στην ουσία δεσμεύει τη σχέση πολίτη και πολιτικής, στη λογική της υλοποίησης προγραμμάτων, όπου τον έλεγχό του ασκούν οι πολίτες και όχι οι πολιτικοί. Να γιατί εμείς στο ΚΙΝΑΛ, θέλουμε την θετική ψήφο, για όλα αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε για το λαό, για την Πέλλα, για τη χώρα μας. Είμαστε μια ανανεωμένη πολιτική δύναμη, με σταθερές αξίες, με γνώση και εμπειρία και με τη θέληση ότι ο αγώνας για το μέλλον αυτού του τόπου, μπορεί να έχει προοπτική, αρκεί να πιστέψουμε ότι σε αυτόν τον αγώνα, είμαστε πολλοί και δυνατοί. 
Σε ό,τι με αφορά, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην πολιτική πίστεψα στον άνθρωπο, στις δυνατότητες του , αλλά και σε μένα, γιατί αν δεν πιστέψεις στον εαυτό σου δε μπορείς να προχωρήσεις μπροστά.   
Με γνωρίσατε ως εκπρόσωπο της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ως υποψήφια αντιπεριφεριάρχη και τώρα ως υποψήφια βουλευτή. Γνωρίζω καλά τα κέντρα εξουσίας, αλλά και την αγωνία των ανθρώπων της Πέλλας για το αύριο. Στόχος προσωπικός, αλλά και συνολικός, είναι να εκμηδενίσουμε την αβεβαιότητα των προηγούμενων σκληρών χρόνων και να τη μετατρέψουμε σε ασφάλεια  και ανάπτυξη των επόμενων χρόνων. 
Η χρονική συγκυρία, επέβαλλε τη συνειδητοποιημένη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, διεκδικώντας πρώτα απ΄όλα μια θέση στην καρδιά σας και την εμπιστοσύνη σας  στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Δε μου αρέσει να περιαυτολογώ, αλλά να εκθέτω τον εαυτό μου με απόλυτη ειλικρίνεια, μέσα στην κοινωνία μας. Δε θα μπω στη λογική να υποσχεθώ τίποτα και για κανέναν. 
Πρέπει, όμως, να σας πω, δηλώνω πανέτοιμη για τη «μάχη» του άμεσου μέλλοντος, για να κερδίσουμε όλοι μας αυτά που δικαιούμαστε. Γιατί πιστεύω ότι ένας υποψήφιος που συμμετέχει στην κεντρική πολιτική σκηνή, δε μπορεί να θεωρεί ότι τα προβλήματα ανήκουν μόνο στους άλλους. Αυτά τα προβλήματα πρέπει να είναι και δικά του, αν θέλει να πετύχει μελλοντικά.  Το ΚΙΝΑΛ, θέλει και πρέπει να εμφανιστεί δυνατό στη νέα βουλή, γιατί μπορεί να γίνει ο απόλυτος ρυθμιστής των θετικών μελλοντικών εξελίξεων για τον τόπο μας.
Η Κική Παπαδάκη, ως νέος άνθρωπος, επιστήμονας, ως εργαζόμενη και  μέλος της τοπικής κοινωνίας στην Πέλλα, θέλει την εμπιστοσύνη σας στην κάλπη, έτσι ώστε η εκπροσώπηση της Πέλλας στην βουλή να δώσει, εκτός των άλλων, το μήνυμα ότι αυτός ο νομός μπορεί και δικαιούται το καλύτερο. 
Μαζί για τον άνθρωπο, μαζί για τον τόπο μας, μαζί για τη χώρα μας.