Χρήστος Ελευθεριάδης: "Δεν έχει γίνει τίποτα αναπτυξιακό εδώ και 9 χρόνια!". | PellaNews

Χρήστος Ελευθεριάδης: "Δεν έχει γίνει τίποτα αναπτυξιακό εδώ και 9 χρόνια!".

Για την απόφαση του να κατέβει στις δημοτικές εκλογές, την επιλογή που έκανε αλλά και τους λόγους περιγράφει στο pellanews.gr ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Θεόδωρου Θεοδωρίδη «Πέλλα μπροστά» Χρήστος Ελευθεριάδης.

~ Αποφασίσατε να ασχοληθείτε ενεργά με την υποψηφιότητα σας για συμμετοχή στα δημοτικά πράγματα του τόπου. Πώς φτάσατε σ’ αυτήν την απόφαση σας κ. Ελευθεριάδη;

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μας και του δήμου μας γενικότερα για δυο λόγους. Ο πρώτος ήταν η αγανάκτηση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη των Γιαννιτσών, η οπισθοδρόμηση στην οποία έχει περιέλθει και η απραξία από την παρούσα Δημοτική Αρχή. Ο δεύτερος λόγος είναι ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο άνθρωπος με τον οποίο οραματιζόμαστε μια πόλη και έναν Δήμο πολύ διαφορετικό ,ανθρώπινο και ενεργό σε όλα τα επίπεδα.

~ Πώς θα θέλατε να είναι, ποιο είναι το όραμα σας για τον Δήμο Πέλλας

Το όραμα μου είναι να γίνουν τα Γιαννιτσά μια σύγχρονη μεγαλούπολη

~Γιατί επιλέξατε τον συνδυασμό με επικεφαλής τον Θόδωρο Θεοδωρίδη;

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης είναι ένας άνθρωπος το οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια. Είναι άνθρωπος της δημιουργίας. Συνεργαστήκαμε πολλά χρόνια επαγγελματικά και γνωρίζω καλά το όραμα και τις ικανότητες που έχει. Μην ξεχνάμε οτι διετέλεσε αρκετά χρόνια Δήμαρχος Κρύας Βρύσης ,την οποία πήρε χωριό και την παρέδωσε πόλη. Είναι με απλά λόγια άνθρωπος με πολλά ένσημα στην δουλειά στον ιδιωτικό τομέα ,κι αυτό για μένα λέει πολλά

~ Πώς βλέπετε την κατάσταση σήμερα στον Δήμο Πέλλας; Τι σας ενοχλεί περισσότερο;

Η κατάσταση σήμερα στον Δήμο Πέλλας είναι αν μη τι άλλο απελπιστική θα έλεγα.

Δεν έχει γίνει τίποτα αναπτυξιακό εδω και εννέα χρόνια ,ούτε καν συντήρηση των υπαρχόντων υποδομών. Τι να πούμε για τους κατεστραμμένους δρόμους, τι να πούμε για τις ανύπαρκτες και ασυντήρητες παιδικές χάρες, τι να πούμε για την καθαριότητα της πόλης μας; Κανένα απολύτως βελτιωτικό έργο σε οποιονδήποτε τομέα στην πόλη και στον Δήμο Πέλλας γενικότερα. Καταντήσαμε μια πόλη που όλοι και ειδικά οι νέοι θέλουν να φύγουν από αυτήν. Αυτό πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει.

~ Θα θέλαμε να κλείσετε με ένα μήνυμα σας προς τους δημότες, από τους οποίους ζητάτε τη στήριξη τους.

Ζητώ την στήριξη των συνδημοτών μου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Προσωπικά απευθύνω προσκλητήριο σε όσους νοιάζονται για αυτόν το τόπο να ψηφίσουν για την αλλαγή την νέα πνοή στο τόπο μας, να τιμήσουν εμένα και τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη.