Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τους συντρόφους μου στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα συμμετάσχω στις εκλογές | PellaNews

Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τους συντρόφους μου στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα συμμετάσχω στις εκλογές

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μετά την κατακραυγή για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή και τις απίστευτες και κυρίως κυνικές δηλώσεις της, η Τασία Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη (μόνο από τους συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι από τον λαό) και δήλωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια στις εκλογές.

Ας σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο σύζυγος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και πατέρας της θυγατέρας που προκάλεσε την απόσυρση της αντιπροέδρου της βουλής από τα ψηφοδέλτια είναι ο Θοδωρής Δρίτσας, πρώην υπουργός της κυβέρνησης, ο οποίος δεν έχει κάνει καμία δήλωση ώστε να μην υποστεί τις συνέπειες!

«Θέλω να ζητήσω μόνο συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση τους φίλους και τους συντρόφους που τους στεναχώρησα. Δυστυχώς δεν μπορώ να επανορθώσω παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ να κάνω: να μη συμμετάσχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές. Θα εκδώσω αναλυτική ανακοίνωση».

Η μετάταξη της κόρης της Τασίας
Ο σάλος ξεκίνησε χθες, όταν έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ στο παρά πέντε έκαναν αθρόες μετατάξεις στη Βουλή, αλλά και διορισμούς. Οι περισσότεροι αφορούσαν σε ρουσφέτια... θυγατέρων και συγγενών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανάμεσα στις εν λόγω μετατάξεις ήταν και αυτή της κόρης της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Μάχης-Στεφανίας Δρίτσα, η οποία μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων.

Η κυνική παραδοχή της Τασίας
Και σαν μην έφθανε η αποκάλυψη των ρουσφετολογικών μετατάξεων και διορισμών θυγατέρων, αντί συγγνώμης από την κυρία Χριστοδουλοπούλου χθες, ήρθε η κυνική παραδοχή της ότι όντως χρησιμοποίησαν κάποιες γνωριμίες για να γίνει η μετάταξη της κόρης της!

Καλεσμένη σε εκπομπή του Alpha, όταν η κυρία Χριστοδουλοπούλου ρωτήθηκε αν προκύπτει κάποιο ηθικό ζήτημα από τη μετάταξη της κόρης της, αφού προς στιγμήν τα έχασε και ακολούθως άρχισε να εξηγεί ότι φυσικά η κόρη της έχει όλα τα προσόντα, στο τέλος έκανε την απίστευτη παραδοχή λέγοντας ότι «δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε ναι, προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις»! Εννοώντας φυσικά κομματικές διασυνδέσεις, που δεν μπορούν άλλοι να χρησιμοποιήσουν παρά μόνο τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι η μετάταξη της κόρης της κυρίας Χριστοδουλοπούλου εντέλει δεν θα γίνει όχι γιατί η ίδια και η οικογένειά της έκαναν πίσω, αλλά γιατί χθες, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο Νίκος Βούτσης αναγκάστηκε να πάρει πίσω όλο το δεύτερο κύμα μετατάξεων στη Βουλή.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr