Όραμα του Λάκη Βασιλειάδη μια ισχυρή Πέλλα σε μια δυνατή Μακεδονία | PellaNews

Όραμα του Λάκη Βασιλειάδη μια ισχυρή Πέλλα σε μια δυνατή Μακεδονία

Ο Λάκης Βασιλειάδης είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος δίπλα στον Απόστολο Τζιτζικώστα

Γεννημένος στα Γιαννιτσά το 1985 και με καταγωγή από το Μάνδαλο Πέλλας, ο Βασίλης Βασιλειάδης είναι Νομικός και πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ.

Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Σ. Σαββόγλου και έχουν μία κόρη.

Η σημαντική συνεισφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεκινά το 2010, όταν εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πέλλας.

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Πέλλας και Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας. Παράλληλα ήταν Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Δήμου Πέλλας.

Το 2014 μπήκε στην ομάδα της “Αλληλεγύης” και εκλέχτηκε πρώτος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Έχει διατελέσει Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανάπτυξης, Υγείας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού καθώς επίσης και Οικονομικών και πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πέλλας.

Είναι μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εως και σήμερα.

Σημαντική επίσης η παρουσία του και στον αθλητικό χωρο δεδομένου οτι υπήρξε πρόεδρος στις ποδοσφαιρικές ομάδές “Δόξα Μανδάλου” και “ΠΑΟΚ Γιαννιτσων”.

Όραμα του μια ισχυρή Πέλλα, σε μία δυνατή Μακεδονία.

Στις εκλογές του Μαϊου ’19 θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός συμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και επιθυμεί να συνεχίσει το έργο του στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας