close search results icon

10 χρόνια "Στράντζα": Θα τιμήσει όσους τον τίμησαν ο Σύλλογος Στραντζαλιωτών Ν. Πέλλας

Βραβεύσεις και ξεχωριστές στιγμές στον ετήσιο χορό που έρχεται το μεσημέρι της Κυριακής (29/1). 

Αυτός δεν θα είναι ένας απλός χορός. Αυτός ο χορός θα είναι επετειακός για τον Σύλλογο Στραντζαλιωτών Ν. Πέλλας "Η Στράντζα", καθώς κλείνει 10 χρόνια ύπαρξης στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Έτσι, στον ετήσιο χορό που πραγματοποιεί την προσεχή Κυριακή (29/1) ο Σύλλογος θα τιμήσει όσους τον προέβαλαν "προς τα έξω", όσων "κοινώνησαν" τις δράσεις τους δημόσια. Ανάμεσα σ' αυτούς, τα μέσα ενημέρωσης της Πέλλας, τα οποία θα τιμηθούν, μεταξύ των οποίων και η Πέλλαnews με το pellanews.gr.

Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του Συλλόγου, που αναφέρει τα εξής: 

Ο Σύλλογος Στραντζαλιωτών Ν. Πέλλας κλείνει φέτος αισίως 10 χρόνια ζωής! Στην αρχή, ήμασταν απλώς μια χούφτα Σταντζαλίδες επιθυμώντας να δημιουργήσουμε ενα σύλλογο προκειμένου να τιμήσουμε τα 100 χρόνια προσφυγιάς των προγόνων μας. Στην πορεία αυτών των χρόνων, μέσα από σωστά και λάθη, επιτυχίες και παραλείψεις, αλλά σε όλα αυτά με πολλή αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε, έχουμε σήμερα έναν σύλλογο με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. 

Αρωγοί στην προσπάθεια μας να ενώσουμε τους συμπολίτες μας, στις χαρές και στις λύπες μας, υπήρξαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που με γενναιοδωρία ως άμισθοι διαφημιστές μας κατάφεραν να επικοινωνήσουν τις δράσεις μας προς τα έξω! 

Έτσι, πιστεύουμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε τη γιορτή για τα δέκατα γενέθλια μας, τιμώντας εσας που ήσασταν πάντα δίπλα μας!Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στον ετήσιο χορό μας, την Κυριακή 29/01 το μεσημέρι στο κέντρο Διόνυσος στα Γιαννιτσα, ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς σε ένα γλέντι για όλους μας!

323418129-5770379683081787-1667513372686907090-n.jpg




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ