close search results icon

88χρονος παντρεύτηκε 27χρονη με στόχο να ξεκινήσουν οικογένεια

88χρονος παντρεύτηκε 27χρονη με στόχο να ξεκινήσουν οικογένεια

Η κλισέ έκφραση είναι «ο έρως χρόνια δεν κοιτά» και τελευταία έλαβε δημοσιότητα ένας γάμος απ΄ αυτούς που ο πολύς κόσμος θεωρεί αταίριαστους, ή προιόν προικοθηρίας και έχει σηκώσει σκόνη φαρμακερών και κακόβουλων σχολίων στο διαδίκτυο. ΄Ομως, μπορεί πράγματι να ισχύει αυτή η έκφραση και να υπάρχει ένας έρωτας και μια αγάπη, που - σύμφωνα με τους ήρωές της- δεν έχει την παραμικρή σχέση με συμφέρον αλλά είναι μια βαθειά ειλικρινής σχέση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που, απλώς, τους χωρίζουν 61 χρόνια.

Ένας ιππότης με αστραφτερή πανοπλία λίγο μεγαλούτσικος

H Μίρακλ Πόγκ, από το Στάρκβιλ του Μισισιπή, γνώρισε τον σύζυγό της Τσαρλς Πογκ το 2019, όταν εκείνη ήταν 24 ετών και εκείνος 85. Εκείνος ήταν συνταξιούχος κτηματομεσίτης κι εκείνη εργαζόταν σ΄ένα κατάστημα με πλυντήρια, ενώ παράλληλα, όπως λέει η ίδια, εργαζόταν ως νοσοκόμα. Εκείνος πήγαινε εκεί και έδινε τα ρούχα του για να τα βάλει η Μίρακλ στο πλυντήριο κι εκείνη τον εξυπηρετούσε ευχαρίστως. Μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια φιλία. ΄Ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους ο Τσαρλς αποφάσισε τελικά να παραδεχτεί τα συναισθήματά του για την Μϊρακλ και της έκανε πρόταση γάμου τον Φεβρουάριο του 2020.

Εξιστορώντας το love story τους η Μίρακλ είπε πως ο Τσαρλς ερχόταν στο πλυντήριο και πήγαινε μόνον ένα αντικείμενο για πλύσιμο κάθε φορά και ζητούσε πάντα εκείνη να τον εξυπηρετήσει. Μια μέρα, όπως λέει, χόρεψαν μέσα στο κατάστημα ένα βαλς κι εκείνος της έδωσε ένα κομματάκι χαρτί και της είπε «γράψε το τηλέφωνό σου». Η Μίρακλ εντυπωσιάσθηκε από το στυλ του: « σαν να ήταν συνηθισμένος να το λέει αυτό σε γυναίκες που δε θα έλεγαν όχι. Ήταν ο ιππότης μου με την αστραφτερή πανοπλία».

Και συνέχισε: « Είχαμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας, δεν με έκανε να νιώσω περίεργα. Συζητούσαμε πολύ όμορφα και με έκανε να νιώσω άνετα. Ήξερα φυσικά ότι ήταν μεγαλύτερος αλλά δεν ήξερα ακριβώς την ηλικία του. Όταν την έμαθα, είχαν ήδη περάσει πέντε μήνες και είχα ήδη βαθειά συναισθήματα για αυτόν. Ήταν το μωρό μου και δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω να φύγει. Την ηλικία του την έμαθα όταν ρωτήσαμε ο ένας τον άλλον την ημερομηνία γέννησής μας και είπε ότι γεννήθηκε το 1937. Δεν έθεσα ποτέ θέμα για την ηλικία του, ήμασταν μαζί και θέλαμε να δούμε πώς θα προχωρούσε η σχέση μας.

Δεν με νοιάζει αν είναι 100 ή 55, μου αρέσει γι' αυτό που είναι. Νόμιζα ότι ήταν ίσως 60 ή 70 γιατί είναι τόσο καλοστεκούμενος. Είναι πάντα δραστήριος και γεμάτος ενέργεια».

Η οικογένεια τελικά συμφώνησε στον γάμο

Σύμφωνα με την Μίρακλ, η μητέρα της Ταμίκα Φίλιπς 45 ετών, υποστήριξε τη σχέση της από την αρχή, αφού διαπίστωσε πόσο ευτυχισμένη ήταν η κόρη της με τον σύντροφό της. Αλλά και ο παππούς της Τζο Μπράουν, που είναι 72 ετών και 13 χρόνια μικρότερος από τον Τσαρλς, την υποστήριξε – «και για μας τους συνταξιούχους υπάρχει ελπίδα», μπορεί να σκέφθηκε. ΄Όμως ο 47 χρονος πατέρας της Καρίμ Φίλιπς ήταν απόλυτα αρνητικός: « ΄Όχι κυρία μου, με την καμία, με τίποτε» της είπε.

΄Όπως λέει η Μίρακλ χρειάσθηκε καιρός κι ένας «εκβιασμός» για να πεισθεί να συγκατατεθεί στον γάμο. ΄Όπως λέει: «Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τον πείσω, αλλά τον ρώτησα αν ήθελε να χάσει για πάντα την κόρη του. Αν δεν ερχόταν στο γάμο μου, θα με έχανε για πάντα.

Του είπα ότι χρειαζόμουν την υποστήριξή του και να με συνοδεύσει στην εκκλησία. Μόλις όμως συνάντησε τον Τσαρλς και μίλησαν, τον αγάπησε».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο και η Μίρακλ, όπως και ο Τσαρλς, περιγράφουν τη μέρα του γάμου τους ως « υπέροχη και την καλύτερη μέρα της ζωής τους».

Θέλουν να αποκτήσουν με εξωσωματική γονιμοποίηση δύο παιδιά

Το ερωτευμένο ζευγάρι δήλωσε ότι, παρά τη διαφορά ηλικίας, θέλουν να κάνουν οικογένεια – ο Τσαρλς δεν έχει αποκτήσει ως τώρα παιδιά. Η Μίρακλ δηλώνει πως ελπίζει να κάνει δύο παιδιά, παρόλο που γνωρίζει ότι το πιθανότερο είναι πως εκείνη θα ζήσει περισσότερο από τον Τσαρλς και εκείνος δεν θα έχει πολύ χρόνο για να ζήσει την οικογένεια που επιθυμούν να δημιουργήσουν. ΄Όπως η ίδια είπε : «Θέλω ν΄αποκτήσει απογόνους. Ψάχνουμε για μια κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης για να μιλήσουμε για τις επιλογές μας. Πήγαμε σε μια πριν, αλλά νιώσαμε πραγματικά την προκατάληψη, και αυτό ήταν πολύ τραγικό για μένα και προσβλητικό. Προς το παρόν το προσπερνώ. Βέβαια, ίσως η ηλικία του Τσαρλς να μας εμποδίσει να κάνουμε παιδιά, αλλά έχω ανοιχτό μυαλό. Μπορεί να μην μπορεί να γίνει.»

Και συνέχισε : «Ανησυχώ για τον Τσαρλς. Την Ημέρα των Ευχαριστιών έπαθε Covid και διαλύθηκα από την αγωνία μου. Προετοίμασα τον εαυτό μου για το χειρότερο, αλλά, έτσι όπως τον βλέπω να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ξέρω ότι δεν πρέπει ν΄ανησυχώ. Προετοιμαζόμαστε πάντως, για τα πράγματα και εκείνος μού λέει ότι μπορεί να μην είναι εδώ σε πέντε χρόνια. Του λέω ότι θα είναι εδώ, μαζί μου και θα ζήσει περισσότερο από όλους μας. Ξέρω, ρεαλιστικά, ότι θα ζήσω περισσότερο από αυτόν, οπότε προσπαθώ να ζήσω, να διασκεδάσω και να βιώσω όσο περισσότερα μπορώ μαζί του. Προσπαθούμε να το ζήσουμε».

Το διαδίκτυο κριτής και κατήγορος

Η Μίρακλ ισχυρίζεται ότι η σχέση τους έχει προσελκύσει πολλή αρνητική κριτική στο διαδίκτυο. Η ίδια εισπράττει πολλά πικρόχολα σχόλια από άτομα που ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιεί τον Τσαρλς για τα χρήματά του, ωστόσο εκείνη απάντησε λέγοντας ότι είναι νοσοκόμα και έχει δικά της χρήματα. ΄Όπως λέει: «΄Όταν κυκλοφορούμε δημόσια δεν με νοιάζει καν τι σκέφτονται οι άλλοι όταν μας βλέπουν, δεν το θεωρώ περίεργο, δεν δίνω σημασία, δεν μ΄ενδιαφέρει. Οι άνθρωποι στο διαδίκτυο είναι αυτοί που με κάνουν να νιώθω περίεργα. Δέχομαι αντιδράσεις από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν, απλώς το αποκαλούν όπως το εισπράττουν, χωρίς να ενδιαφερθούν λίγο περισσότερο να μάθουν για μας. Δημοσίευσα φωτογραφία από τον άνθρωπό μου στο Διαδίκτυο και έγινε μεγαλύτερος χαμός απ΄ όσο μπορούσα να φανταστώ. Λένε ότι χρησιμοποιώ τον Τσαρλς, δεν ξέρουν τι συμβαίνει και λένε ότι πρέπει να ντρέπομαι.

Φυσικά, οι άνθρωποι αναφέρουν τα οικονομικά, αλλά εγώ είμαι νοσοκόμα. Ξεκινούσα την ιατρική σχολή όταν τον γνώρισα. Θα είμαι καλά στη ζωή μου με ή χωρίς τον Τσαρλς, είναι επιλογή μου όμως να είμαι μαζί του και με κάνει να νιώθω όμορφα που με επιλέγει. Είναι τόσο τρελό που με κυνηγάει ο κόσμος. Ο Τσαρλς είναι μαζί μου με τη θέλησή του, με επέλεξε. Έχω μάθει ότι είναι εντάξει για τους ανθρώπους να λένε πώς αισθάνονται, ζούμε σε ελεύθερη χώρα. Έχω πολλούς followers που είναι υπέρ μας. Ο κόσμος λέει ότι δείχνουμε πολύ καλά μαζί. Υπάρχουν κάποιοι που μοιράζονται τις ιστορίες τους για τους μεγαλύτερους άντρες τους και λένε ότι τους κάνω να νιώθουν άνετα στο πετσί τους ».

Η Μίρακλ λέει ότι την ελκύει η χαλαρή φύση του Τσαρλς, αλλά παραδέχεται ότι η διαφορά ηλικίας είναι έντονη όσον αφορά την τεχνολογία: «Λατρεύω τις συμβουλές του, ξέρω ότι μπορώ να τον ρωτήσω οτιδήποτε. Είναι ήρεμος, τόσο χαλαρός, δεν θέλει να τσακώνεται. Μου αρέσει να ακούω τις ιστορίες του. Μού αρέσει να αστειεύομαι μαζί του για την τεχνολογία. Είναι τελείως άσχετος, δεν έχει καν τραπεζική κάρτα. Μου φαίνεται τόσο περίεργο πώς λειτουργεί, αλλά μου αρέσει το ότι το παίρνει χαλαρά.

Είναι ευλογία να έχεις κάποιον στον οποίο μπορείς να μιλήσεις και να τον εμπιστεύεσαι. Ξέρω ότι η σχέση μας φαίνεται περίεργη και κάποιοι σκέφτονται «Τι έχουμε εδώ; Τί γίνεται;" αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι αγαπιόμαστε και ενώσαμε τις ζωές μας».

protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ