close search results icon

Άδοξη ήττα για τον Αλμωπό

Άδοξη ήττα για τον Αλμωπό

Με ήττα ολοκληρώθηκε η χρονιά για την ομάδα της Αριδαίας που ηττήθηκε απο τον Ηρακλή στο Καυταζογλειο με 6-0

Ο Γιώργος Τυριακιδης στην τελευταία αναμέτρηση θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές προκειμένου να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδος του. Συγκεκριμένα ο έμπειρος Σκύδραιος τεχνικός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους: Dokic, Γιαλαμούδης, Πρίκας, Καράμπελας, Ρουσσάκης, Μαγγίζης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός, Rivas, Γιουκούδης, Ρόβας.

Ενω στην αποστολή ήταν και οι : Δομουκτσίδης, Μπακούτσης, Τριανταφυλλάκης, Cani, Πατσιαβούρας, Σέχου, Παρασκευάς, Πάγκος, Κέρθι.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ηρακλής ευτυχήσε να προηγηθεί με τον Jubitana στο 16ο λεπτό ενω λίγα λεπτά αργότερα και πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου ο Tomas έκανε το 2-0.

Στο Β ημίχρονο ο Jubitana πέτυχε γκολ στο 53ο και 61ο λεπτό αντίστοιχα κάνοντας προσωπικό χατ τρικ  με τους ποδοσφαιριστές του Αλμωπού να μην μπορούν να εφαρμοσουν το πλάνο του προπονητή τους, αφού ο Γιώργος Τυριακίδης καθ όλη γξν διάρκεια της χρονιάς είχε σωστό αμυντικό πλάνο και προετοιμάζει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο 77ο λεπτό ο Χατζιπιρπιρίδης έκανε το 5-0 ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Τουρσίδης έκανε το 6-0. 

Το κακό αυτό αποτελέσμα δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επισκιάσει την καλή πορεία της ομάδος του Γιώργου Τυριακίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ