close search results icon

Αγωνίστηκαν Γεωργοπούλου και Καρδαρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών (videos)

Και οι δύο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τη συμμετοχή τους ολοκλήρωσαν οι δύο Ελληνίδες στο τέταρτο γκρουπ στα 59κ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Μπογκοτά της Κολομβίας.

Και οι δύο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τελικά την καλύτερη θέση πήρε η Σοφία Γεωργοπούλου που κατετάγη 28η, με 194 κιλά στο σύνολο. Η Μαρία Καρδαρά σήκωσε 191 κιλά και ήταν 31η.

Η Γεωργοπούλου στο αρασέ είχε μία μόνο επιτυχημένη προσπάθεια, στα 87 κιλά, χάνοντας αρχικά τα ίδια κιλά και στη συνέχεια τα 91. Στο ζετέ σήκωσε 104 και 107 κιλά στις δύο πρώτες προσπάθειες και έχασε τα 110 στην Τρίτη.

Η Καρδαρά σήκωσε στην πρώτη προσπάθεια στο αρασέ 88 κιλά κι έχασε τις δύο επόμενες στα 91, ενώ στο ζετέ σήκωσε 103 κιλά κι έχασε τα 107 και τα 108.
Τον αγώνα τους παρακολούθησε και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας που είναι και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών.

Στις 12 Δεκεμβρίου ακολουθεί η σειρά του Θοδωρή Ιακωβίδη να αγωνιστεί στην κατηγορία των 96κ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Tην ΕΟΑΒ στηρίζουν η Cosmote, η Bioiatriki+ του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ που προσφέρει Διατροφολογικές και Εργομετρικές υπηρεσίες και η εταιρεία αθλητικής ένδυσης athlos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ