Μοναχική πορεία επιλέγει ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας | PellaNews

Μοναχική πορεία επιλέγει ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας

Εκτός της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Δενδροκαλλιεργητων Κέντρο δυτικής Μακεδονίας τέθηκε ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Βελβεντου, ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας με τη νέα του διοίκηση επέλεξε μοναχική πορεία και δεν τηρεί το καταστατικό. 

Δείτε την ανακοίνωση:

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΕΝΔΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

         Με  έκπληξη διαβάσαμε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας στον Πρωθυπουργό! Θα θέλαμε βέβαια  να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Αγροτικός σας Σύλλογος είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων δενδροκαλλιεργητών Κεντροδυτικής Μακεδονίας( παρεμπίπτοντος η ιδρυτική διακήρυξη έγινε στην πόλη σας).Στην Ομοσπονδία τόσα χρόνια οι Αγροτικοί Σύλλογοι που την απαρτίζουμε πορευόμαστε λειτουργούμε και  αποφασίζουμε συλλογικά. Όμως με τις πράξεις σας δείχνετε ότι δεν συμμερίζεστε την απόφαση του προηγούμενου Διοικητικού σας Συμβούλιου και της γενικής συνέλευσης. Από την στιγμή που εκλεχτήκατε  η αδιαφορία σας απέναντι στους συναδέλφους σας είναι επιδεικτική, πιθανόν οι απόψεις  σας  για τα προβλήματα του Αγροτικού κόσμου να είναι διαφορετικές πράγμα απολύτως σεβαστό. Δημοκρατία έχουμε και οι διαφορές επιλύονται με διάλογο τον οποίο επιμελώς αποφύγατε… Δικαίωμα σας!
        Κύριοι του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα στον διαφορετικό δρόμο πού έχετε πάρει θέτοντας εαυτόν εκτός της Ομοσπονδίας μας.
        Υ.Γ. Για μία ακόμη φορά ευχαριστούμε τους  Αγρότες  της περιοχής για την συνεισφορά τους στον αγώνα που δώσαμε από κοινού τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια.