close search results icon

«Άκαιρος από τη σύνταξη» τονίζει δις η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών

Όμορφες αθλητικές στιγμές με το «Πατριαρχείο» με έντονη κριτική για τον θεσμό των play off στην Κ-16 της ΕΠΣ Πέλλας.

Με φόντο τον αγώνα για τα play off του Πρωταθλήματος Κ-16 της ΕΠΣ Πέλλας, η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, η οποία αντιμετώπισε την ομάδα του Πατριαρχείου Γιαννιτσών και αναδείχθηκε νικήτρια με 5-1, έκανε κριτική στον θεσμό, σημειώνοντας πως «είναι άκαιρος», κάτι που επανέλαβε δύο φορές μάλιστα (η μία στον τίτλο της ανάρτησης που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στον οποίο υπερτονίζεται πως είναι «άκαιρος θεσμός από την σύνταξη».

«Σ’ αυτόν τον αγώνα νικητής βγήκε το ποδόσφαιρο και η υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από του γονείς, τους συμμαθητές και φίλους των παιδιών, που δώσανε παρόν στο γήπεδο. Οι ομάδες παρουσιάστηκαν σήμερα “φορώντας τα καλά τους” για να τιμήσουν τον θεσμό (δεν παίζεις κάθε Σάββατο έναν ημιτελικό)», σημειώνει σε πόστ που έκανε διαδικτυακά η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.

Και στο σημείο αυτό της ανακοίνωσης τονίζει: «Προς διεκδίκηση ήταν μια θέση στον τελικό του θεσμού (το ξαναλέμε πως ο Θεσμός έτσι όπως έχει σχεδιαστεί είναι άκαιρος)», προφανώς αναφερόμενη η Ακαδημία στα play off.

«Το χειροκρότημα στις περίτεχνες προσπάθειες των παιδιών εκατέρωθεν, ήταν ζωντανό και ένθερμο. Άψογη η στάση και η συμπεριφορά όλων μέσα στον αγωνιστικό χώρο , όσο και στις κερκίδες», επισημαίνεται.

Ως περιγραφή το πόστ αναφέρει πως «Η ΑΑΓ ξεκίνησε επιθετικά και σημείωσε ένα γρήγορο γκολ. Μια αδράνεια παικτών του ΠΑΟΚ έφερε και το δεύτερο γκολ για την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.

Αυτό άλλαξε τα σχέδια του ΠΑΟΚ που αναγκαστικά έπρεπε να βγει μπροστά, πράγμα που προσπάθησε, αλλά το άνοιγμα στα μετόπισθεν έδωσε δυνατότητα στους επιθετικούς της ΑΑΓ να δημιουργήσουν ευκαιρίες, δυο από τις οποίες μετουσιώθηκαν σε ισάριθμα γκολ και έτσι να λήξη το ημίχρονο με το ευρύ σκορ του 4-0 .

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισόρροπο με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί για την μείωση του σκορ και κάποια στιγμή μάλιστα να το πετυχαίνει, κάνοντας το 4-1.

Λίγο πριν την λήξη έγινε 5-1 για την ΑΑΓ μετά από ένα κερδισμένο “ριμπάουντ”».

Σημειώνεται προσθέτως πως «παίκτες, προπονητές, συνοδοί και φίλαθλος κόσμος αποχώρισαν ικανοποιημένοι από το θέαμα, τα πολλά γκολ και την άψογη συμπεριφορά όλων όσων παραβρέθηκαν στον αγώνα».

Συμπερασματικά αναφέρεται πως «τελικά δεν είναι θέμα , πικρίας, αγανάκτησης η αδικίας , αλλά είναι καθαρά θέμα παιδείας η εικόνα που βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα, ακόμα και στα παιδικά πρωταθλήματα», ενώ υπογραμμίζεται η «ευχαριστία» όπως κλείνει το κείμενο, «το φίλο σωματείο “ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ” για το καθαρό παιχνίδι».

*από την έντυπη ΠΕΛΛΑNEWS που κυκλοφορεί την Τετάρτη 4/5/2022.

279495103-406673051465190-949767270793892375-n.jpg
Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και Πατριαρχείο αγκαλιασμένοι υπέρ του αθλητισμού


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ