close search results icon

Αλουμινάς, παντρεμένος με 3 παιδιά: H Ρούλα Βροχοπούλου κάνει αποκαλύψεις για τον Αλβανό Φραν (Pics)

Δείτε τον πως είναι σήμερα. 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Ρούλα Βροχοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώην παίκτρια του «The Wall» του ΑΝΤ1 δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον πρώην, κατά 29 χρόνια μικρότερο από εκείνη, σύζυγό της, τον Φραν από την Αλβανία με τον οποίο η ίδια… έγραψε τηλεοπτική ιστορία τόσο λόγω της σχέσης τους όσο και για τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

«Τον αγάπησα αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε ‘θα σε κάνω βασίλισσα’ αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, ότι έχει παντρευτεί, ότι έχει οικογένεια και τρία παιδάκια. Να είναι καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου. Τέταρτο σύζυγο; Ούτε για αστείο. Ανέκδοτο είναι αυτό;

Εγώ ήμουν Ανατολίτισσα. Μου έρεσε να πλένω τα πόδια του άντρα όταν έρχεται απ’ τη δουλειά, να του κόβω τα νύχια. Να του κάνω μασάζ. Όλα αυτά τα ‘κανα και στον Φραν αλλά… δεν το εκτίμησε. Ας είναι καλά. Έκανα τρεις γάμους και έπεσαν και οι τρεις στο κενό. Απέτυχα στο πιο δυνατό κομμάτι της ζωής: την οικογένεια. Έχω απέραντη και αφόρητη μοναξιά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Φραν σήμερα διατηρεί δικό του αλουμινάδικο στην Αθήνα, ενώ είναι ενεργός και στα social media, στα οποία η Ρούλα -όπως είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, εξακολουθεί να… τον κατασκοπεύει με ψεύτικο προφίλ.

Δείτε τον σήμερα:

al1.jpg
al2.png
al3.jpg






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ