close search results icon

Αντρίγια: «Για το θαύμα, όπως η Ελλάδα!»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εξήρε τους συμπατριώτες του.

Πεπεισμένος πως η Εθνική Σερβίας μπορεί να κάνει την έκπληξη εμφανίστηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αποθεώνοντας το γκρουπ των συμπατριωτών του.

Ο Zile βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας στο Μπαχρέιν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εξήρε τους συμπατριώτες του, υπογραμμίζοντας πως: «Είμαστε ένα μεγάλο γκρουπ, παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αξίζουμε που βρισκόμαστε στο μεγαλύτερο ραντεβού του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου. Αφού είμαστε εδώ, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα θαύμα.

Θυμάμαι πως βίωσαν οι Έλληνες την κατάκτηση του Euro 2004. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι θα συνέβαινε στη Σερβία σε μια παρόμοια κατάσταση. Θα γινόταν μια κόλαση. Έχουμε παρόμοια νοοτροπία με τους Έλληνες».

Μάλιστα, σε ερώτηση για το πως θα προσδιορίζει το... θαύμα, ο Αντρίγια έθεσε στην κουβέντα τον τελικό και τον τρόπαιο, ενδεικτικό της τρέλας στην Εθνική Σερβίας για το μεγάλο ραντεβού αρχής γενομένης από το πρώτο ματς με αντίπαλο την Βραζιλία στις 24 Νοεμβρίου.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ