close search results icon

Απίστευτο!-Έκλεισε η Γυναικολογική Γιαννιτσών για 10 μέρες

Απορούμε πως είναι δυνατόν να μην έχει πέσει..."γενικός συναγερμός" με όσα καθημερινά συμβαίνουν στο νοσηλευτικό ίδρυμα. 

Την ίδια περίοδο που οι καταστροφές που έχουν δημιουργηθεί σε αγροτικές καλλιέργειες έχουν φέρει πολλά προβλήματα και τρέξιμο στο πολιτικό προσωπικό της Πέλλας, δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο τρέξιμο επί του παρόντος για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, καθώς το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο, με ταχύτητα αν όχι φωτός, τουλάχιστον σίγουρα κάποιους άγριου "γρήγορου ζώου" της ζούγκλας. 

Μετά την παραίτηση ιατρού από την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου, όπως αποκλειστικά διαβάσατε μέσα από το pellanews.gr και από την έντυπη ΠΕΛΛΑNEWS, ήρθε η εξέλιξη της επιστροφής άλλης αποσπασμένης ιατρού από το Νοσοκομείο της Έδεσσας. Η σχετική "νηνεμία" που επικράτησε όμως, δεν κράτησε για πολύ.

Αίφνης, ήρθε το κλείσιμο της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, καθώς δεν υπάρχουν πλέον ιατροί για να εξυπηρετήσουν, σε μία κλινική που ήταν το διαμάντι του νοσηλευτικού ιδρύματος που εδρεύει στην πόλη. Κι αυτό γιατί μετά την παραίτηση του μαιευτήρα-γυναικολόγου Γιάννη Τέντα, οι δύο από τους τρεις ιατρούς στην παρούσα φάση, έχουν λάβει αμφότεροι άδειες (εις εξ αυτών αναρρωτική), με αποτέλεσμα να μείνει μία ιατρός. 

Πράγμα όμως που καθιστά απόλυτα δύσκολη τη λειτουργία της Κλινικής και που οδήγησε στην απόφαση κλεισίματος της για 10 μέρες, όπως αναφέρουν πληροφορίες του pellanews.gr, δηλαδή έως και τις 10 Ιουλίου! Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, δεν θυμόμαστε ποτέ άλλοτε να έχει φτάσει τμήμα στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών σε κλείσιμο, παρά μόνο στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, όταν και στο νοσηλευτικό ίδρυμα που εδρεύει στην πόλη των καταρρακτών, υπήρξε πρόβλημα με την Παθολογική του Κλινική. 

Αναμένεται η αντίδραση από πλευράς διοίκησης, η οποία παρά τις προσπάθειες που κάνε φαίνεται οτι "επουλώνει" (προσωρινά;) μία "πληγή" και ανοίγουν συνεχώς άλλες. Σ' αυτήν την "αιμορραγία" και με τα κρούσματα να ανεβαίνουν συνεχώς, επιβάλλεται το πολιτικό προσωπικό να σκύψει άμεσα στα προβλήματα του Νοσοκομείου για να βρεθούν λύσεις. 

Αλλιώς, θα δούμε κι άλλα, πρωτόγνωρα πράγματα. Τα οποία κάποιοι εκ των έσω είναι πεπεισμένοι οτι επρόκειτο να συμβούν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ