close search results icon

Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου εμπορικού συλλόγου Αριδαίας

Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου εμπορικού συλλόγου Αριδαίας

Αγαπητά Μέλη,

Σε συνέχεια του ερωτηματολογίου που διανείμαμε σε όλους εσάς, σχετικά με το μεγάλο ζήτημα της ενεργειακής κρίσης και των συνεχών ανατιμήσεων στο ρεύμα και στα καύσιμα, θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας.

Παρακάτω σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα, όπως αυτά αναδείχθηκαν από τις απαντήσεις σας.

Προχωρήσαμε σε μια τέτοια ενέργεια, γιατί προσπαθούμε να ενεργούμε πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων του τόπου μας. Τις δικές σας ανάγκες. Δίνουμε διαρκώς έμφαση σε όλα όσα θέλει η αγορά και βρισκόμαστε πάντα στο κέντρο των εξελίξεων για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο για την πόλη μας και τις επιχειρήσεις.

Μέσα από τις απαντήσεις προκύπτει ότι 70% των συμμετεχόντων επιχειρήσεων διαφωνούν με τη μείωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στην πόλη μας και προκύπτουν πληθώρα προβληματισμών – κάτι που θα λάβουμε σοβαρά υπόψη μας για τις επόμενες ενέργειες του συλλόγου μας.

Από μεριάς μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας των επιχειρήσεων και θα προχωρήσουμε σε αναλυτικές συζητήσεις, ώστε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις διευκόλυνσης των επιχειρήσεων, ακούγοντας έτσι και το υπόλοιπο 30% των συμμετεχόντων.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Γιώργος Γκλαβάκης Κοτσίδης Στράτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ