close search results icon

Άρης: Ψάχνει λύσεις για Μαντσίνι, Ντιόπ και Χαΐροβιτς

Αναφορικά με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ, τόσο ο παίκτης, όσο και ο μάνατζερ του είναι ενήμεροι για την πρόθεση του συλλόγου να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Ο Άρης κινείται να βρει τρόπο για να αποχωρήσουν από την ομάδα τρεις ποδοσφαιριστές, ο λόγος για τους Μαντσίνι, Ντιόπ και Χαΐροβιτς, ενώ ψάχνει και τον παίκτη ο οποίος θα πλαισιώσει τον Άντρε Γκρέι, στην κορυφή της επίθεσης του Άλαν Πάρντιου.

Όπως έγινε γνωστό με φόντο το πρώτο φιλικό κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα στις 4 Δεκεμβρίου αλλά και τη συνέχεια της χρονιάς, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ιζέτ Χαίροβιτς και Πάπε Σέικ Ντιόπ ακολουθούν ατομική προετοιμασία καθώς βρίσκονται εκτός ομάδας και πλάνων του Άγγλου προπονητή, κάτι που δύσκολα θα αλλάξει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναφορικά με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ, τόσο ο παίκτης, όσο και ο μάνατζερ του είναι ενήμεροι για την πρόθεση του συλλόγου να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους, καθώς όπως διαβάσατε από το Metrosport.gr, οι συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του έχουν ξεκινήσει ήδη, καθώς ο Άρης προσπαθεί να απαλλαγεί εγκαίρως από όσους δεν συνεισφέρουν έμπρακτα στην ομάδα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ