close search results icon

Άρης: Τι «παίζει» με τον Αϊτόρ Γκαρθία

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο 28χρονος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Χιχόν βρίσκεται στην ατζέντα των «κιτρίνων».

Το όνομα του Αϊτόρ Γκαρθία έκανε την εμφάνισή του στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Άρη την Πέμπτη (12/1).

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο 28χρονος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Χιχόν βρίσκεται στην ατζέντα των «κιτρίνων» κι ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε πως με το ισπανικό κλαμπ η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή, μέσω του deal της απόκτησης του Μανού Γκαρθία το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Αϊτόρ Γκαρθία μετράει 17 συμμετοχές και 3 γκολ την τρέχουσα σεζόν με την Σπόρτινγκ Χιχόν κι ενώ συνολικά με το ίδιο κλαμπ μετράει 147 παιχνίδια, 19 γκολ και 6 ασίστ.

Εκτός από την Σπόρτινγκ Χιχόν πιο παλιά έπαιξε στις Κάντιθ (53 ματς – 7 γκολ), Μερίντα (29 ματς – 6 γκολ), Θέλτα Β΄(25 συμμετοχές – 5 γκολ), Τολέδο ( 15 συμμ. – 4 γκολ), Αλμερία Β΄( 8 συμμ.) και Ράγιο Μαγιανταχόντα (22 συμμ. – 4 γκολ).

Ο winger της Σπόρτινγκ Χιχόν δεν έχει θητεία εκτός Ισπανίας, ενώ οι αγωνιστικές συστάσεις κάνουν λόγο για έναν τρεχαλατζή ποδοσφαιριστή με καλή τεχνική κατάρτιση, όχι όμως κάτι φοβερό στο ένας εναντίον ενός.

Στον Άρη κάνουν προεργασία αυτή την περίοδο για διάφορες περιπτώσεις εξτρέμ ούτως ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση αποχώρησης του Ντάνιελ Μαντσίνι και ο Αϊτόρ Γκαρθία ,είναι ένας παίκτης που τους προτάθηκε – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - χωρίς πάντως να κάνει ιδιαίτερο…γκελ τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ