close search results icon

Άρης: Το «ζεστό» ενδιαφέρον απ΄το Ντουμπάι και το 1+1 εκατομμύριο ευρώ για τον Μαντσίνι

Το συγκεκριμένο κλαμπ έχει στείλει το μήνυμα πως προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ για τον Μαντσίνι όχι όμως απευθείας.

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για το ανοιχτό κανάλι των «κιτρίνων» με σύλλογο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που έχει ως επίκεντρο τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα στις αγορές από τους ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν στο ρόστερ του Άρη.

Κι ασφαλώς μέχρι τη λήξη του χειμερινού παζαριού, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα «παίζει» ως υποψήφιος για μετακόμιση σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες (εντός ή εκτός Ελλάδας) και θα κυκλοφορούν διάφορα μεταγραφικά stories για λογαριασμό του.

Μια φορά σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA , εσχάτως στον Άρη υπήρξαν αποδέκτες («ζεστού») ενδιαφέροντος για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή από σύλλογο με έδρα το Ντουμπάι.

Το συγκεκριμένο κλαμπ έχει στείλει το μήνυμα πως προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ για τον Μαντσίνι όχι όμως απευθείας.

Τι σημαίνει αυτό;

Ένα εκατομμύριο ευρώ για εξάμηνο δανεισμό κι άλλο ένα «χαρτί» για την ενεργοποίηση οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι.

Στον Άρη η αλήθεια είναι πως δεν…τρελάθηκαν σε πρώτο χρόνο με την συγκεκριμένη προσφορά, ωστόσο το κανάλι με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό, οι συζητήσεις συνεχίζονται κι ασφαλώς πολλά μπορούν να αλλάξουν και να συμβούν μέχρι το φινάλε της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ